Seabourn

 • Seabourn staat vandaag voor absolute topklasse op het allerhoogste niveau. Seabourn werd in 1987 opgericht met een duidelijke filosofie voor ogen : het aanbieden van de meest luxueuze cruises aan boord van de meest elegante schepen ter wereld. De rederij wou daarmee de klant aanspreken die in een luxehotel de beste kamer reserveert en die aan boord van een schip een suite neemt. In een ruim en elegant kader moet de verwende gast een sfeer terugvinden die past bij zijn eigen levensstijl. Het peil van de persoonlijke service ligt aan boord van Seabourn dan ook even hoog als in de beste hotels en restaurants aan land. Deze schepen zien er door hun formaat en slanke uiterlijk meer uit als luxe privé-jachten dan een cruiseschip. Men verblijft er in uiterst luxueuze en zeer ruime suites, allen voorzien van grote ramen, een aparte zithoek, koelkast, televisie en video en veel bergruimte. De mini-bar is goed voorzien van heerlijke drankjes die U zelf vooraf kiest. In de ruime badkamer met twee wasbakken hangt uw badjas klaar en ook vindt u in de hut gepersonaliseerd briefpapier.

  Aan boord van deze prachtige gestroomlijnde Seabourn-schepen (de Seabourn Legend, de Seabourn Pride en de Seabourn Spirit) treft u maximaal 204 passagiers aan, met 150 bemanningsleden. Dit terwijl andere rederijen op precies dezelfde grote van schepen gemakkelijk tot 400 passagiers aan boord nemen. De spontane, ongedwongen en vooral de ontspannen sfeer valt u direkt op, alsok u werkelijk op een groot privé-jacht verblijft.

  Sinds juni 2009 kreeg de vloot een nieuw gezelschap. De Seabourn Odyssey biedt ruimte aan 450 passagiers (330 crew) en is 3 maal zo groot als haar voorgangers. Hiermee creert de rederij extra ruimte en mogelijkheden voor haar gasten. 2 gelijkaardige schepen de Seabourn Sojourn en de Seabourn Quest vervoegden de vloot. Net zoals op Seabourn Pride, Seabourn Legend en Seabourn Spirit zijn alle cabines luxueuze suites, dit keer 90% met balkon. De standaard Veranda Suite is prominent aanwezig op Seabourn’s nieuwe trots en biedt haar gasten een aangenaam verblijf tijdens een zorgeloze vakantie. Ontdek een uitgebreidde Spa die bestaat uit 2 dekken, neem deel aan een Yoga-les in open air of huur een Spa Villa en geniet als koppel van een middag vol verwennerij. Meerdere restaurants bieden op Seabourn Odyssey plaats voor een verfijnde keuken of een gezellige thema avond. De koffiebar, computercenter, conciergedesk en bibliotheek worden op Seabourn Odyssey samengebracht tot een gezamelijk concept ‘Seabourn Square’. Verder vindt u aanlokkelijke elementen terug die we kennen van op de kleinste schepen zoals de Skybar of The Club... Seabourn Odyssey en Seabourn Sojourn bieden verschillende Europese bestemmingen aan in een modern, loungy kader met de persoonlijke Seabourn service

 • Waarom Seabourn?

  Seabourn-klanten zijn gesofistikeerde, veeleisende en ervaren reizigers. Ze kunnen perfect inschatten wat de beste kwaliteit is. Hun verwachtingen zijn dan ook zeer hoog en hun oordeel streng. De rederij heeft voor hen de perfecte cruise samengesteld. Seabourn ontvangt dan ook regelmatig de hoogste onderscheidingen en de meest lovende kritieken. Met de vijf sterren, welke elk schip van Seabourn sieren, bewijst Seabourn iedere dag opnieuw dat zij aan de absolute top van de cruisewereld staan. Verwacht geen Broadway-shows, maar er zijn toch verrassend veel publieke ruimtes aan boord. Wie wil genieten en ontstressen kan dat: van complete rust tot en met het beoefenen van watersporten vanaf een uitklapbaar platform aan de achtersteven van elk schip. Aan boord van deze prachtige gestroomlijnde Seabourn schepen (de Seabourn Legend, de Seabourn Pride, en de Seabourn Spirit) treft U maximaal 208 passagiers aan, met 150 bemanningsleden. Seabourn staat vandaag voor absolute topklasse op het allerhoogste niveau. Seabourn werd in 1987 opgericht met een duidelijke filosofie voor ogen : het aanbieden van de meest luxueuze cruises aan boord van de meest elegante schepen ter wereld. De rederij wou daarmee de klant aanspreken die in een luxehotel de beste kamer reserveert en die aan boord van een schip een suite neemt. In een ruim en elegant kader moet de verwende gast een sfeer terugvinden die past bij zijn eigen levensstijl. Het peil van de persoonlijke service ligt aan boord van Seabourn dan ook even hoog als in de beste hotels en restaurants aan land. Deze schepen zien er door hun formaat en slanke uiterlijk meer uit als luxe privé-jachten dan een cruiseschip. Men verblijft er in uiterst luxueuze en zeer ruime suites, allen voorzien van grote ramen, een aparte zithoek, koelkast, televisie en video en veel bergruimte. De mini-bar is goed voorzien van heerlijke drankjes die U zelf vooraf kiest. Opvallend is ook dat U in uw suite kan dineren . . . met restaurant bediening ! En natuurlijk is er 24 uur op 24 uur roomservice met de mogelijkheid caviar te bestellen, wat andermaal inclusief is in de prijs.

 • Belanrijke troeven

  - Seabourn All-Inclusive formule
  - Kleine wendbare schepen
  - Allemaal mooie grote suites
  - Onberispelijke Seabourn service
  - Open Seating in het restaurant
  - Absolute topgastronomie aan boord
  - Mooie vaarroutes over heel de wereld
  - Slechts 200 passagiers aan boord
  - Fooien zijn inbegrepen bij Seabourn
  - Vrije seating in het restaurant
  - 24/24 champagne en/of kaviaar

 • de schepen van Seabourn

  Seabourn Legend *****+
  Seabourn Pride *****+
  Seabourn Spirit *****+
  Seabourn Odyssey *****+
  Seabourn Quest *****+
  Seabourn Sojourn *****+


 • Onze beoordeling:

  De Seabourn Pride, Spirit en Legend hebben precies de juiste grootte om ook kleinere en exclusieve havens aan te doen. Beleef een cruise met unieke luxe, perfect afgestemd op uw wensen. De in bouw gelijke jachten Seabourn Pride, Seabourn Spirit en Seabourn Legend zijn een klasse apart. Stemmig versierde lounges, een fijnproeversrestaurant met vrije tafelkeuze, casino, bar, een uitgekiend amusements-programma, er is werkelijk voor iedereen van alles wat. De uitsluitend met luxe-suites uitgeruste jachten bieden de maximaal 208 passagiers exclusieve gastvrijheid in een stijlvolle omgeving. Discreet, maar steeds attent staan 150 bemanningsleden voor u klaar. U kan zich verheugen op nieuwe, fantastische ontdekkingen en het savoir-vivre wordt tot hoogste kunst verheven. Voor mensen die houden van een luxe, exclusieve verwencruise, waar het hen aan niets zal ontbreken en men geen fooien accepteert, is de ‘Seabourn Style’ het juiste antwoord.

Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera