Bedrijfsinfo

Decuyper Travel is één van de weinige onafhankelijke reisbureaus in de streek. Wij hebben geen bindingen met Touroperators of andere instellingen. We worden niet verplicht om bepaalde produkten aan te prijzen ongeacht of dit voor u het beste product is. Bij ons staat de klant centraal en niet de touroperator.

Decuyper Travel is een gevestigde waarde, we zijn reeds meer dan 20 jaar aktief in Duisburg - Tervuren.

De oprichting van de geschillencommissie voor reisagenten en de verzekering tegen onvermogen zorgen ervoor dat het boeken van een reis via de reisagent de veiligste manier is om uw reis te boeken. Naast deze garanties hebben de touroperators en de reisagenten informatieplicht tenopzichte van de reiziger en dragen ze ook een grote verantwoordelijkheid.
Door de prijzenoorlog die de touroperators voeren is het nu een stuk voordeliger om uw reis via een reisagent te boeken dan rechtstreeks.

Om onze klanten een maximum aan zekerheid te bieden zijn we aangesloten bij de VVR , de beroepsvereniging van reisagenten, en hebben we bij de verzekeringsmaatschappij De Europese Tweekerkenstraat 14, 1000 Brussel een verzekering afgesloten tegen financiëel onvermogen.
Om u van de beste service te voorzien raden u dan ook steeds aan om uw reizen te boeken bij een reisagent die met alle wettelijke verplichtingen in orde is en die u op de juiste manier adviseert.

We zijn aangesloten bij Selectair. Dit is een samenwerkingsverband van onafhankelijke reisagenten die staan voor service en kwaliteit. Door deze samenwerking staan we sterker, ten opzichte van de touroperators.
Decuyper travel en zijn klanten profiteren van de voordelen van een keten zonder de nadelen ervan te ondervinden. Reisagenten aangesloten bij travelcoop staan voor kwaliteit en een persoonlijk en correct reisadvies.

Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera