Royal Caribbean Cruises

  • De vloot van Royal Caribbean Internationaal is de grootste en modernste van allemaal. Voor iedere gast hebben zij het perfecte schip. Van de kleinere cruiseschepen uit de Sovereign - en de Vision- alsook de zeer mooie Radiance-klasse tot de alleregrootsten uit de Voyager-klasse alsook de nieuwste Freedom-klasse. Zij vormen samen de best uitgeruste cruiseschepen in de wereld. Met het ruime aanbod van 20 magnifieke schepen, stapt u met Royal Caribbean in een wereld aan keuze die u naar 130 bestemmingen kunnen brengen. U kunt kiezen uit een hele reeks afvaarten en reisroutes en verkent verschillende landen. Toch hoeft u maar één keer uw baggage uit te pakken. Door voortdurend te investeren in nieuwe schepen, steeds opwindender cruiseconcepten en fraaie ontwerpen, beschikken wij over de grootste, origineelste en jongste vloot ter wereld. Van elegante superjachten uit de Radiance-klasse, de intieme, ontspannen stijl van de Vision-, en Sovereign-klasse tot onze indrukwekkende Voyager-schepen, die tot de grootste en best uitgeruste cruiseschepen op zee behoren. In juni 2006 kwam er het eerste schip uit de Freedom-klasse , met een rijkdom aan innovatieve voorzieningen, stijlvol ingerichte en spatieuze ruimten, originele kunstwerken en een ongelofelijke hoeveelheid vensters, die garant staan voor spectaculaire uitzichten. Maak van uw cruise een culinair hoogtepunt : al onze uitgebreide en gevarieerde menu’s worden zorgvuldig samengesteld en door onze koks bereid met de beste lokale producten. Of u nu kiest voor een informeel diner in openlucht in ons Windjammer Café, de gratis 24-uurs roomservice, een snelle hap of voor een rijk aangekleed privé-diner in de intieme sfeer van één van onze specialiteitenrestaurants (Portofino Italiaans restaurant of Chops Grille voor steaks), iedere maaltijd is weer een heerlijke ervaring.

    Royal Caribbean Cruise Line is in 1969 opgericht door drie Noorse Scheepvaart maatschappijen: Anders Wilhelmsen & Co. I.M. Skaugen & Company en Gotaas Larsen. In 1988 fuseert Royal Caribbean met Admiral Cruises en koopt Anders Wilhelmsen & Company de andere twee aandeelhouders uit. Vervolgens verkoopt Wilhelmsen deze aandelen aan de Pritzker familie (aandeelhouders van de Hyatt hotelketen) en de Ofer familie (eigenaar van een grote scheepvaartmaatschapij) In 1993 breidt Royal Caribbean haar aandelenpakket uit en gaat naar de beurs in New York (NYSE) onder de naam RCL.
    In 1997 wijzigt Royal Caribbean haar naam in Royal Caribbean International om het internationale karakter van de maatschappij, de schepen en de vaarroutes duidelijker kenbaar te maken. Tevens worden de aandelen van de maatschappij goedgekeurd voor verhandeling op de beurs van Oslo.

    Op dit moment heeft "Royal Caribbean International" een moderne vloot, van 20 schepen, die meer dan 87 verschillende vaarroutes heeft en alle vijf continenten aandoet. Tevens zijn er nog diverse schepen in bestelling.. Het hoofdkantoor is gevestigd in de haven van Miami. Kiezen uit een van de 20 schepen van een zeer jonge en groeiende vloot, en keuze uit een van onze vele bestemmingen. Met aanleghavens in zes continenten bieden wij u een wereld van cruisevakanties. Omdat wij voortdurend investeren in nieuwe schepen hebt u de keuze uit een uitgebreide, jonge vloot. De kleinere schepen kunnen 1900 gasten ontvangen, de allergrootste 3800. Aan boord vindt u alles waar vakantie om vraagt. Ook aan boord hebt u volop keuze. Of u nu 6 of 60 bent, er is van alles te doen. Binnen- en buitensporten, de bibliotheek of het kuuroord, een bezoek aan het theater of aan de gezellige bar, wat u ook kiest - ook al is het lekker luieren - alles is mogelijk. 's Avonds een menu van vijf gangen of liever iets lichters ? De keuze is aan u. Hoe u ook uw tijd aan boord besteedt, u bent verzekerd van Royal Caribbeans eersteklas service. Er staat altijd een vriendelijke medewerker voor u klaar die u met alles helpen kan Uit enquêtes onder cruisevakantiegangers blijkt ieder jaar weer dat Royal Caribbean tot de top behoort. En daar is een goede reden voor. Wij doen niet zomaar ons best : wij streven ernaar aan al uw verwachtingen te voldoen. Bij ons komt uw droomvakantie op de eerste plaats.

    Website Royal Caribbean Cruises

Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera