Reizen op maat

Decuyper Travel verkoopt niet enkel de producten van de gewone touroperators, maar kan perfect uw reis op maat samenstellen. Wat hier op de website staat is slechts een kleine selectie van ons aanbod.

De reis wordt op uw "maat" gemaakt, zoals u het zelf wenst. We kunnen de reis tot in de puntjes voor u uitwerken, of u kan een deel van de uitwerking aan ons overlaten en een ander deel zelf uitwerken. Bij reizen op maat zijn er bijna geen beperkingen. Je geeft ons uw budget en op basis van het budget en uw wensen maken we uw droomreis.  Bij reizen op maat zijn er eigenlijk geen grenzen.

Reizen op maat hoeft ook geen synoniem voor duur reizen te zijn. Veel hangt af van uw keuzes, U kiest zelf uw accommodatie en transport uit. U bepaalt zelf hoe U wilt reizen. 

Kortom, u geeft ons uw budget, en binnen dit budget werken wij in nauw overleg met u een droomreis uit die zo dicht mogelijk aansluit bij uw wensen.

 

Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera