Oceania Nautica

Oceania Cruises heeft op zeer korte tijd een ongelooflijjke indruk gemaakt bij fervente cruisers. De rederij bestaat sinds 2004 maar behoort volgens de lezers van Conde Nast Traveller nu reeds tot de top 5 ! Oceania Cruises heeft alle faciliteiten die men van een luxerederij kan verwachten en deze zijn beschikbaar tegen een verbazingwekkend lage prijs. De vloot bestaat uit 4 schepen : de 3 identieke schepen "Regatta" en "Nautica" en de nieuwste telg "Marina" en de "Riviera" De eerste twee zijn sinds 1998 in de vaart en in 2006 ondergingen beide schepen een uitgebreide metamorfose. In november 2005 kwam de "Nautica" bij de vloot. De capaciteit van elk van deze 2 schepen bedraagt 684 passagiers en bijna 70% van de hutten heeft een privé-balkon. De Regatta en Nautica (voormalige Renaissance-schepen) zijn van middelmatige grootte en een must voor wie een uitstekende keuken en een uitmuntende, gepersonaliseerde service op prijs stelt !

De hutten zijn zeer luxueus en ruim en 70% van de buitenhutten heeft een privé-balkon. Beide schepen, Regatta en Nautica, zijn de oorspronkelijke schepen van de rederij Renaissance Cruises, maar werden bij aankoop door Oceania Cruises op een onvoorstelbaar spectaculaire manier omgetoverd om het uniek concept van Oceania Cruises (op een luxueuze, ontspannen manier cruisen) te kunnen verdedigen…

Deze beide schepen van Oceania Cruises werden op zeer smaakvolle en majestueuze wijze ingericht. Rijke kleuren, dikke tapijten en zware gordijnen domineren het schip en weerspiegelen een tijdloze elegantie waar u zich onmiddellijk in thuisvoelt.

In de categorie middelgrote schepen is Oceania Cruises een rederij die niet meer valt weg te denken uit de cruisewereld. De vier schepen, de Regatta, de Riviera, de Nautica en de Marina zijn ingericht in ‘Country Club’ stijl. Deze sfeervolle en warme inrichting is uniek en alleen te vinden aan boord van de schepen van Oceania Cruises. De schepen zijn zeer ruim van opzet. Geen rijen mensen, maar informele gezelligheid en intimiteit in een zeer sfeervolle ambiance. Hoewel Oceania Cruises geen vijfsterren rederij is, doen de schepen nauwelijks onder voor de meest luxe cruiseschepen ter wereld.

De Regatta, een zusterschip van de Nautica, biedt plaats aan ca. 684 passagiers in een imposante en elegante omgeving. Het interieur doet denken aan een klassiek Engels landhuis met warme kleuren en donker hout. Naast het hoofd-restaurant, de Grand Dining Room, zijn er nog drie eetgelegenheden: het Toscana Italiaanse Restaurant, de gezellige Polo Grill en het Terrace Café met buffetten, allemaal met open zitting. De hutten zijn comfortabel en smaakvol ingericht waarbij gebruik is gemaakt van de beste materialen. Het schip beschikt over alle faciliteiten voor een heerlijke, ontspannen cruise. Zo is er een prachtig teakhouten zonnedek, een zwembad, jacuzzis, een Spa met sportfaciliteiten, een schoonheidssalon en kapper, zwembad en thalassotherapie. De sfeer aan boord is informeel, de maaltijden zijn van een uitstekende kwaliteit en de bestemmingen zijn zeer interessant.

Bij Oceania Cruises staat rust en ontspanning centraal. Oceania Cruises heeft dan ook enorm geïnvesteerd om dit ten allen tijde te kunnen garanderen. Een van de spraakmakende investeringen was het voorzien van de beste bedden (tranquility beds), opgedekt met linnen van Egyptisch katoen. Bovendien heeft 70% van de hutten een teakhouten privé-balkon om volop te kunnen genieten van de zeelucht. Een grote troef bij Oceania Cruises zijn de “open-seatings”, waarbij u zelf kan beslissen waar en wanneer u aan tafel gaat. Op deze manier geeft Oceania Cruises zijn passagiers de vrijheid om alles op hun eigen ontspannen vakantietempo te doen. Een leger van sublieme obers staat steeds klaar om u overheerlijke gerechten te presenteren. Van een eindeloos variërend ontbijtbuffet tot een fijne Franse keuken… overal wordt dezelfde zorg aan de maaltijden besteed. Bij het vallen van de avond kan u, voor u aan tafel gaat, rustig aperitieven in één van de gezellige bars aan boord van het schip. Oceania Cruises heeft geen strikte kledingvoorschriften. Elegante stadskledij volstaat. Verwacht geen heuse shows aan boord. Evenredig met het Oceania Cruises concept zal u eerder kunnen genieten van een one-man-show of een openluchtvertoning van “Chicago” op het pool deck.

Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera