Oceania Marina

Hier kan je een fotoreportage zien, genomen tijdens ons verblijf op de Marina.

Oceania is een premium cruise rederij met speciale aandacht voor de gastronomie.

De Marina en het zusterschip de Riviera zijn de 2 laatste aanwinsten van de rederij.

Voor meer info over de Oceania cruises aanbiedingen: klik hier

 De Marina, die haar eerste cruise in januari 2011 maakte, biedt grotere hutten en meer restaurants dan haar voorgangers Insignia, Nautica en Regatta. Dankzij de aangekondigde nieuwigheden zijn de verwachtingen hoog gespannen.De Marina is uitgerust met diverse publieke ruimtes zoals het Bon Appétit Culinary Centre (de enige "kokschool" ter zee waar u onderricht krijgt van meeesterchefs van heel de wereld), de Artist Loft waar uitermate getalenteerde artiesten u de kneepjes van de kunst leren, Barsitas waar u kunt genieten van speciale koffies, gebak en culinaire verrasingen, Horizons waar u overdag kunt genieten van een traditionele English High Tea en waar u 's avonds kunt zingen en dansen, Martinis waar u 's avonds kunt meezingen aan de piano, de Marina Lounge waar 's avonds musicals en cabaret opgevoerd wordt en de Canyon Ranch Spa Club waar u uzelf eens lekker kunt laten verwennen. Overige faciliteiten : casino in Monte Carlo-stijl, bibliotheek in Engelse stijl, Oceania@Sea (internettoegang en computerlessen), groot verwarmd zwembad en 3 whirlpools. Frisdranken en water zijn overal gratis verkrijgbaar.

In de categorie middelgrote schepen is Oceania Cruises een rederij die niet meer valt weg te denken uit de cruisewereld. De vier schepen, de Regatta, de Riviera, de Nautica en de Marina zijn ingericht in ‘Country Club’ stijl. Deze sfeervolle en warme inrichting is uniek en alleen te vinden aan boord van de schepen van Oceania Cruises. De schepen zijn zeer ruim van opzet. Geen rijen mensen, maar informele gezelligheid en intimiteit in een zeer sfeervolle ambiance. Hoewel Oceania Cruises geen vijfsterren rederij is, doen de schepen nauwelijks onder voor de meest luxe cruiseschepen ter wereld.

Op culinair gebied wordt u aan boord van de Marina echt verwend. In de Grand Dining Room geniet u tijdens het ontbijt, de lunch en het diner van verfijnde, Europees geïnspireerde gerechten. Fijnproevers kunnen (zonder supplement) terecht in één van de 6 specialiteitenrestaurants. Jacques, het allereerste restaurant van meesterchef Jacques Pépin, tilt Franse klassiekers naar een hoger niveau. Red Ginger biedt hedendaagse interpretaties van Aziatische klassiekers. De Polo Grill is het meest verfijnde steakhouse ter zee. Toscana verwent u met Italiaanse gourmet-keuken en authentieke familierecepten. In het Terrace Café, waar o.a. pizza's met de hand gemaakt worden, kunt u het ontbijt, de lunch en het diner zowel binnen als buiten gebruiken. Het openluchtrestaurant Waves Grill is open voor ontbijt en lunch en serveert o.a. hamburgers, barbecue, frisse salades, ijsjes, sundaes en milkshakes.

Houdt u het graag erg intiem dan kunt u terecht in het exclusief restaurants Privée dat plaats biedt aan maximum 10 gasten en waar een 7-gangenmenu opgediend wordt of in La Réserve dat plaats biedt aan maximum 24 gasten en waar exclusieve gerechten opgediend worden met de daarbij behorende wijnen.

De hutten aan boord van de Marina zijn ingedeeld in diversie categorieën. Er zijn 18 binnenhutten (16,2 m²), 20 deluxe buitenhutten (22,5 m²), 244 buitenhutten met balkon (26,2 m² inclusief balkon), 200 Concierge buitenhutten met balkon (26,2 m² inclusief balkon), 124 Penthouse suites (39 m² inclusief balkon), 12 Oceania suites (93 m² inclusief balkon), 8 Vista suites met balkon (111,5 - 139,3 m² inclusief balkon) en 3 Owner's suites met balkon (meer dan 185 m² inclusief balkon).
Verblijft u in een Concierge buitenhut met balkon dan krijgt u voorrang bij inscheping, bij de aflevering van uw bagage in uw hut en bij tafelreservering in de restaurants Toscana, Polo Grill, Jacques en Red Ginger. In uw hut vindt u een fles champagne als welkomstgeschenk, een laptop computer met draadloze toegang tot het internet (gebruik van internet extra te betalen) en kashmir dekens. U kunt tevens gebruik maken van de diensten van een concierge en bij inscheping kunt u een berpekt aantal kledingstukken laten persen.

Verblijft u in één van de suites, dan hebt u exclusieve toegang tot de Executive Lounge en hebt u een butler ter beschikking die u graag helpt met allerlei diensten zoals het uit- en inpakken van uw koffers, reservering van uw excursies, tafelreservering in een restaurant aan land en bestelling van tickets voor entertainment aan land.

Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera