Oceania Cruise

 • De schepen Regatta, Insignia en Nautica zijn de oorspronkelijke schepen van de rederij Renaissance Cruises, maar werden bij aankoop door Oceania Cruises op een onvoorstelbaar spectaculaire manier omgetoverd om zo het unieke concept (op een luxueuze, ontspannende manier cruisen) van Oceania Cruises te kunnen verdedigen. De schepen van Oceania Cruises werden op zeer smaakvolle en majestueuze wijze ingericht, ook wel de Country Club stijl genoemd. Rijke kleuren, dikke tapijten en zware gordijnen domineren het schip en weerspiegelen een tijdloze elegantie waar u zich onmiddellijk in thuisvoelt. Deze sfeervolle en warme inrichting is uniek en alleen te vinden aan boord van de schepen van Oceania Cruises. Aan boord van een van deze schepen vindt u geen rijen mensen, maar informele gezelligheid en intimiteit in een zeer sfeervolle ambiance. Op zeer korte tijd heeft Oceania Cruises zich dan ook weten te plaatsen in de top 5 van de beste rederijen ter wereld.

 • Waarom Oceania cruises?

  Bij Oceania Cruises staat rust en ontspanning centraal. Oceania Cruises heeft dan ook enorm geïnvesteerd om dit ten allen tijde te kunnen garanderen. Een van de spraakmakende investeringen was het voorzien van de beste bedden (tranquility beds), opgedekt met linnen van Egyptisch katoen. Bovendien heeft 70% van de hutten een teakhouten veranda om volop te kunnen genieten van de zeelucht. Een grote troef bij Oceania Cruises zijn de “open-seatings”, waarbij u zelf kan beslissen waar en wanneer u aan tafel gaat. Ook voor de specialiteitenrestaurants dient u geen supplement te betalen. Voor wie graag een rustig plekje opzoekt om een boek te lezen zijn er over het hele schip veel gezellige ruimtes en hoekjes. Ook Wellness liefhebbers komen hier aan hun trekken met de zeer uitgebreide massagemogelijkheden. De allergrootste troeven van Oceania Cruises zijn ongetwijfeld zijn verfijnde gastronomie en excellente service in combinatie met de aankleding van het schip. Het hoge aantal repeaters van Oceania Cruises getuigt van de kwaliteit. Oceania cruises heeft alle faciliteiten die men van een luxerederij kan verwachten en deze zijn beschikbaar tegen een verbazingwekkend lage prijs. De vloot bestaat uit 3 identieke schepen, de Regatta, de Insignia en de Nautica. De eerste twee zijn sinds 1998 in de vaart en in 2006 ondergingen beide schepen een uitgebreide metamorfose. In november 2005 kwam de Nautica bij de vloot. De capaciteit van elk schip bedraagt 684 passagiers en bijna 70% van de hutten heeft een privé-balkon. Met meer dan 7 verschillende huttypes is er aan keuze geen gebrek. Oceania Cruises heeft op zeer korte tijd een ongelooflijke indruk gemaakt bij fervente cruisers. De rederij bestaat sinds 2004 maar behoort volgens de lezers van Condé Nast Traveler nu al tot de top 5! De Insignia, Regatta en Nautica (voormalige Renaissance-schepen) zijn van middelmatige grootte en een must voor wie een uitstekende keuken en een uitmuntende, gepersonaliseerde service op prijs stelt! De dresscode aan boord is Country Club Casual. U hoeft dus geen smoking of cocktailkledij mee te nemen voor uw cruise. Een ander groot voordeel van deze rederij is dat u deze kan betalen in USD mits betaling met uw kredietkaart. Op deze manier hebt u steeds een voordelige prijs voor uw onvergetelijke cruise.

 • Belangrijke troeven

   De schitterende keuken en de kwaliteit van de maaltijden
  - Tranquility Beds: Slaapcomfort van hoogstaande kwaliteit met het fijnste bedlinnen
  - “Open seating” in de vier verschillende restaurants
  - U gaat eten op het tijdstip van uw eigen keuze
  - “Vrije seating” in de vier verschillende restaurants, een tafel delen met anderen hoeft niet
  - Geen supplement voor de specialiteitenrestaurants
  - Country-Club “Casual” aan boord, geen smokings, geen das. Verzorgde stadskledij
  - Prachtige vaarroutes met schitterende aanlegplaatsen over heel de wereld.
  - Zeer grote “Value for Money” bij Oceania Cruises.
  - 684 passagiers aan boord met veel ruimte
  - 70% van de hutten heeft een privé-terras

 • Onze beoordeling

  Welke route u ook kiest, eenmaal aan boord van Oceania Cruises voelt u zich op elk schip direct thuis, want ze zijn identiek. Met slechts een capaciteit van 684 personen en 400 bemanningsleden biedt de rederij haar gasten een onbezorgde en onvergetelijke vakantie. Alle hutten zijn zeer ruim en hebben een apart zitgedeelte. 70% van de hutten heeft een balkon. U heeft de keuze uit maar liefst drie verschillende restaurants, waar u in een informele sfeer kunt dineren. Dagelijks wordt er een interessant dagprogramma samengesteld, variërend van boeiende lezingen tot een Tapas lunch op het beschutte zonnedek. Kenmerkend is bovendien een verblijf van 2 dagen in de meest bijzondere havens in Noord Europa, de Middellandse Zee, Caraïben en Zuid-Amerika. Wie houdt van een unieke route van meer dan 11 dagen vindt zeker zijn gading in het uitgebreide aanbod van Oceania Cruises. Geen enkele rederij biedt mooiere routes aan in de Middellandse Zee en Zuid-Amerika!

Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera