Norwegian Cruise Line

 • Norwegian Cruise Line is de bedenker van het "Freestyle Cruising" concept. Dit betekent dat er aan boord van de schepen van deze rederij meer keuzevrijheid is in restaurants dan bij welke andere rederij ook. De gasten aan boord van Freestyle Cruising schepen kunnen eten waar, met wie en wanneer ze maar willen. Geen toegewezen tafelzitting of dinertijden meer. In de specialteitenrestaurants worden lokale maaltijden geserveerd. Een extra unieke manier om de exotische bestemmingen die men aandoet te leren kennen. Met een zeer grote vloot doet NCL wereldwijd meer dan 140 havens aan. Dus voor iedere wat wils.

  Behalve aan de maaltijden besteden zij eveneens veel aandacht aan de service aan boord.

  Er werden extra bemanningsleden ingezet om een nog betere service te garanderen. Momenteel is er ongeveer één bemanningslid per hut.

  Freestyle Cruising, VRIJHEID met hoofdletters

  Freestyle Cruising is het handelsmerk van Norwegian Cruise Line. Dit betekent dat je meer vrijheid hebt dan je normaliter van een cruise zou verwachten. Zo is een smoking niet nodig als je daar niet voor te vinden bent, je bepaalt zelf wanneer, met wie en waar je eet. Sommige schepen hebben tien restaurants aan boord. Een wat andere aanpak dus.

  Website Norwegian Cruise Line


   

Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera