Island Hopping 4 Kanaaleilanden

De Kanaaleilanden zijn een groep prachtige eilanden die je eigenlijk alleen maar kan leren kennen door van eiland naar eiland te varen en te genieten van alles wat er te ontdekken valt.

 • Hoe geraak ik er?

  Tijdens deze reis rijd je met de eigen wagen naar St-Malo in Bretagne. Daar rijd je de ferry op om de afstand van ruim twintig kilometer naar het eiland Jersey te overbruggen. Vanaf daar volg je verder met de eigen wagen onderstaand reisschema dat je naar de mooiste plekken van de Kanaaleilanden brengt. Daarna keer je vanuit Guernsey met de ferry weer terug naar St-Malo. De ferry-overtochten van en naar de Kanaaleilanden zijn niet inbegrepen in de prijs, maar we helpen je graag met de boeking. 

 • Dag 1

  Jersey

  Aankomst op Jersey en check-in in het hotel van je keuze. Neem het welkomstpakket met 10 pancards voor parkings in Jersey, vouchers en routes in ontvangst. Afhankelijk van je aankomstuur kun je de omgeving van je hotel al verkennen.

 • Dag 2

  de Zuidkust & Mont Orgueil Castle

  Geniet van deze eerste vakantiedag met een rit langs de  Zuidkust naar Gorey, een mooi havenplaatsje met veel  kleine winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. Bekijk de unieke 17 meter hoge dijk en geniet van het schouwspel van eb en vloed met zijn grote verschillen. Bezoek Mont Orgueil Castle dat als het ware Gorey domineert. Het kasteel diende 600 jaar lang als afweer tegen aanvallen van de Fransen en is een bezoek meer dan waard.

 • Dag 3

  Guernsey

  Vandaag maak je de overtocht naar dat andere grote eiland van de Kanaaleilanden: Guernsey. Bij aankomst check je in in het hotel van je keuze. Ook hier wacht je een welkomstpakket, met vouchers en informatie, aan de receptie. Nadien heb je tijd om St Peter Port,de hoofdstad van Guernsey te verkennen of eventueel al een mooie natuurwandeling te ondernemen.

 • Dag 4

  Daguitstap naar Herm

  Het eiland Herm ligt op een steenworp afstand van de kust van Guernsey. Ga aan boord van een van de ferries die je naar het autovrije eiland brengen met witte stranden en pittoreske gebouwen. De kustpaden van Herm kun je, op enkele uren tijd, volledig verkennen. De gemakkelijke route brengt je naar het adembenemende Shell Beach met zand dat bestaat uit miljoenen kleine schelpfragmenten en ongelofelijk helder water. Verder langs de kust vind je Belvoir Bay, een fijne, beschermde baai.

 • Dag 5

  daguitstap naar Sark

  Sark, het vierde grootste eiland van de Kanaaleilanden ligt op korte afstand van Guernsey. Het is een mooi plateau eiland met een bevolking van om en bij 600 inwoners. Er is geen luchthaven en geen auto´s. Sark heeft een spectaculaire 35 km lange kustlijn met ontelbare baaien, groene kliftoppen en kustwegen. De mooie kliffen beschermen zandstranden en inhammen. Er zijn verschillende manieren om het eiland te ontdekken: per koets, per fiets of te voet.

 • Dag 6

  vertrek

  Je keert met de ferry terug naar St-Malo en eventueel naar huis.

Vertrekdata & prijzen

 • Prijs vanaf € 443-

Kenmerken en info van de reis

 • Inbegrepen
  ē5 overnachtingen in de hotelformule van uw keuze met ontbijt
  ēWelkomstpacks in Jersey en Guernsey met kaarten
  ēInfo en paycards voor Jersey
  ēInkom Mont Orgueil Castle
  ēRetourferry Herm
  ēRetourferry Sark
  ēBTW en bijdragen Garantiefonds Reizen
 • Niet inbegrepen
  ēVervoer St-Malo-Jersey
  ēDe ferry overtyochten Jersey-Guernsey en Guernsey-St-Malo
  ēNiet-vermelde maaltijden en bezoeken
  ēPersoonlijke uitgaven en verzekeringen
Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera