Castello Chiola

Castello Chiola  is een verfijnd en comfortabele hotel.

De kamers op de drie verdiepingen zijn alle verschillend van elkaar, maar met behoud van uniformiteit van stijl en inrichting. Het hotel heeft in totaal  36 kamers, negen junior suites van 60 vierkante meter en 25 standaard 30 vierkante meteren 2 suites van meer den 100 vierkante meter . Alle kamers zijn uitgerust met badkamer, haardroger, telefoon, flatscreen-lcd-tv's, digitale betaal-TV-kanalen en pay-per-view, Sky.

Er zijn ook kamers met faciliteiten voor mindervalide gasten en rookvrije kamers.  Er is een à la carte restaurant, bibliotheek, openlucht zwembad (seizoensgebonden). De receptie is 24 uur op 24.  WiFi is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in de "Sala Chiola" maar ontbijt en diner op de kamer is ook mogelijk.Het hotel heeft een private parking die beschikbaar is op reservering.

Prijs per persoon in K+O
Standaard € 55
Junior Suite € 81
Suite € 101
Supplement HP € 42
Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera