hotel Castello di Semivicoli

Een exclusieve haven van rust, de fascinerende combinatie van antiek gecombineerd met modern design en de perfecte service maken van uw verblijf een onvergetelijke ervaring.

De restauratie van dit landhuis gebeurde met respect voor de sfeer die sinds eeuwen in dit landgoed hangt. Wanneer je in de gemeenschappelijke ruimtes rondloopt, dan heb je het gevoel dat je eigenaar bent van dit mooie landhuis.

De meeste kamers zijn nu modern ingericht, maar sommige kamers stralen nog altijd de sfeer en de grandeur van vroeger uit. De eigenares heeft een grote passie voor wijn en in de wijnkelder kan je kennismaken met sommige van haar eigen wijnen.

Het hotel ligt in het cemtrum van het kleine gehucht Semivicoli, vlak bij de kerk. Achter het landhuis heb je een mooie tuin en de kamers  achteraan hebben een prachtig zicht op de nieuwe wijnvelden van het landhuis.

Hier logeren is een ervaring op zich, je kan zelfs een suite boeken met rechtstreeks toegang tot de kerk.

Prijs 2016 per persoon in kamer en ontbijt

Prijs per kamer Standaard Junior suite Suite 1-pers kamer
Oktober tot April  € 155 € 185 € 380 € 76
Mei-Juni-Juli-September € 168 € 200 € 400 € 90
1tot 25 Augustus € 195 € 245 € 449 € 110
Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera