Holland America Line

 • Met een rijk verleden is Holland America Line een maatschappij waarvan de naam wereldwijd met respect wordt uitgesproken, en zij heeft haar traditie van kwaliteit en service nooit opgegeven. Waar de meeste cruisemaatschappijen blijven werken aan grotere schepen met meer passagiers, kiest Holland America Line bewust voor minder passagiers met meer vrijheid en meer ruimte. Vanaf het moment dat u aan boord stapt, merkt u het verschil ! De vriendelijke en toegewijde Indonesische en Filippijnse bemanning, opgeleid in hun eigen hotelschool te Jakarta, staat altijd voor u klaar. Service recht uit het hart en met een glimlach gebracht…

  Holland America Line beschikt over 13 luxueuze schepen die gezamenlijk meer dan 280 havens aandoen en panoramische cruiseroutes varen op alle zeven continenten van de wereld, inclusief Antarctica. De voornaamste cruisegebieden zijn het Caribisch gebied, Alaska, Mexico, het Panamakanaal, Zuid Europa, Australie. Daarnaast zijn er cruises over de gehele wereld. Click hieronder voor een greep uit ons overweldigende aanbod.

  U stapt aan boord van één van de zeekastelen van Holland America Line en u hoeft plotseling nergens meer aan te denken. Alles gaat ineens vanzelf en al uw wensen worden vervuld. Ontbijt op bed ? Extra handdoeken ? Ceylonthee in plaats van koffie ? Geen probleem bij HAL.
  Holland America Line laat u de wereld zien. Al meer dan 130 jaar staat Holland America Line bekend om haar uitstekende service en onvergelijkbare vaarschemas. De in de prijzende vallende varende vloot, vaart in de Caraiben, het Panamakanaal, de Middellandse Zee, Noord-Europa, Mexico, Hawaii, New England, Zuid Amerika, het Verre Oosten & de Pacific. En als u droomt over Alaska, ga dan zeker in zee met Holland America Line en hun Holland America Tours welke toonaangevend zijn in dit prachtige gebied.

  Het goede leven aan boord van HAL
  Eenmaal aan boord bepaalt u zelf hoe u de dagen doorbrengt. U kunt zalig wegdoezelen in de zon, of meedoen aan één van de vele activiteiten. Een koninklijk gevoel is het, alles mag en niets moet ! 's Ochtend vindt u het dagprogramma op de derumat van uw hut. Dansles om tien uur, een demonstratie ijshakken om elf uur. Om twee uur een excursie langs de kunstwerken aan boord, een uurtje later begint de Hight-Tea bij Holland America Line. Voelt u zich na dat lekkere eten toch een beetje schuldig ? Dan kan u gerust meedoen aan het "Passport-to-Fitness", een programma dat u beloont als u gezond bezig bent. Zo krijgt u prijzen door één mijl over het uitgestrekte dek te lopen, met een spelletje volleybal meedoet en zelfs als ze u een heerlijke massage geven.

  Het culinaire genoegen aan boord bij HAL
  De bekende kok, Reinier Greubel, lid van de prestigieuze Confrèrie de la Chaine des Rotisseurs, geeft leiding aan een bekroond team van koks dat er telkens weer in slaagt om zinnestrelende menu's samen te stellen. Het diner in één van onze elegante restaurants kan met een mooie zalm in dillesaus of met een heerlijk stukje eendeborst beginnen, gevolgd door een lichte bouillon of crèmesoep. Daarna een salade Nicoise, een prime rib of beef of een boterzachte kreeft. Eén en ander vergezeld van een fraaie wijn, aanbevolen door uw eigen wijnsteward. Ter afronding één van de fantastische desserts, van profiterol tot sorbetijs en chocolade in alle soorten en maten. De "Baked Alaska" is altijd goed voor het nodige spektakel.

  In 2008 introduceerde Holland America Line het As You Wish dining concept. Dit betekent dat u vanaf nu bij reservering kunt opgeven of u elke dag op hetzelfde uur, aan dezelfde tafel en met dezelfde tafelgenoten wenst te dineren of de voorkeur geeft aan dineren wanneer en met wie u wenst. De ene verdieping van het restaurant is voorbehouden voor 1e en 2e zitting terwijl u op de andere verdieping tussen 17u15 en 21u terecht kunt. Verkiest u As You Wish dining, dan kunt u dagelijks tot 16u een tafeltje reserveren maar u kunt zich ook gewoon naar het restaurant begeven op het tijdstip dat u het best past.

  Drijvende "resort" hotel van HAL
  De verschillende schepen van Holland America Line zijn zo ontworpen dat ze de sfeer van een luxe hotel combineren met de gemakken van thuis.Elegante trappenhuizen en teakhouten dekken maar ook stemmige lounges en zeer modernevoorzieningen. De schepen van Holland America Line zijn eigenlijk varende musea. Kostbare kuntvoorwerpen en schilderijen die doen denken aan de Nederlandse ontdekkingsreizen in de zeventiende en achtiende eeuw, zijn aangevuld met beelden en wandschilderijen van hedendaagse kunstenaars en grote boeketten bloemen. Uw ruime hut kent alle gemakken, brede bedden met schitterende spreien, en diepe dubbele kasten die een goed excuus zijn om veel koffers te pakken …

Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera