Fortezza di Santo Spirito

Het klooster Fortezza di Santo Spirito is heel mooi gerestaureerd en heeft zijn oude glorie teruggevonden. Het is een oord van rust, warmte en gastvrijheid. Hier kan je afstand nemen van het drukke leven.

De 12 kamers zijn heel comfortabel en voorzien van alle comfort. Er is een wi-fi internet connectie. Op het terras kan je genieten van de rust en het mooie uitzicht.

Het hotel is ideaal gelegen voor wandelingen in de omgeving. De eigenaar is een erkende gids en kan je begeleiden op je zoektocht naar wild en truffels. Het is een uitvalsbasis voor vele activiteiten: een toer te voet, met de mountainbike of te paard. Als natuurliefhebber zal je je hier zeker niet vervelen.

Het hotel is goed gelegen voor uitstappen in de omgeving. Een bezoek aan L'Aquila moet zeker op het programma staan.  Naast de tips voor wandelingen of ritten te paard, helpt de eigenaar je zeker met de keuze van een lekker restaurant in de omgeving. 

         Prijs per persoon in kamer en ontbijt     

2 pers. kamer             

52 €

Vertrekdata & prijzen

  • prijs
Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera