Eiland hopping op de Griekse eilanden

Wij hebben met zorg een aantal voorbeelden van “Island Hopping” programma’s samengesteld.  Deze programma’s geven een idee van de vele mogelijkheden.  In Griekenland kan je heel wat eilanden onderling combineren, afhankelijk van de ferryverbindingen bekijken wij voor jou de mogelijkheden. Wil je een aantal eilanden combineren, raadpleeg ons opdat wij een aangepast voorstel kunnen uitwerken.

Ontdek hier alvast al enkele voorbeelden.

Wij voorzien meestal de eerste en de laatste nacht in Athene.  Zo vermijd je problemen bij vluchtvertraging of vertraging van de ferry.  Transfers in Athene kunnen desgewenst worden bijgeboekt.

De uurregelingen en definitieve prijzen van de overtochten worden pas bekendgemaakt door de rederijen in het voorjaar. Daarom hebben wij ons gebaseerd op de tarieven en routes van het vorige seizoen.  Er kan zich kort voor uw vertrek nog een wijziging voordoen.  Je moet er ook rekening mee houden dat niet alle ferry’s al in april boekbaar zijn, waar nodig worden tijdens het seizoen extra ferry’s ingezet. We staan jou uiteraard met raad en daad bij om jouw reis optimaal te organiseren.

Naast de reguliere ferry’s zijn er ook snelle boten zoals de draagvleugelboten en de catamarans. Hou er rekening mee dat deze weersgevoeliger zijn en dat je tijdens de overtocht binnen moet blijven zitten op je gereserveerde stoel.  Op een ferry kan je dan wel genieten van het uitzicht op de prachtige eilanden.

Het is zeldzaam maar het kan gebeuren: tijdens je rondvaart kunnen bepaalde verbindingen verstoord of geannuleerd worden door slechte weersomstandigheden of technische problemen. Er kan voor je vertrek of ter plaatse een supplement aangerekend worden indien de ferry moet vervangen worden door een snelle boot of door een binnenlandse vlucht, of indien de annulering van de overtocht een aanpassing van het reisprogramma inhoudt.  Onze lokale agent blijft tot je beschikking om de beste oplossing te bieden.

Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera