Crystal Cruises

 • Toen NYK, de Japanse moedermaatschappij van Crystal Cruises, in 1988 haar intrede deed in de cruise-industrie, was het begrip “Crystal difference” slechts een vaag concept. Vandaag bekleedt Crystal Cruises een positie aan de absolute top en is het verschil met andere rederijen “Crystal clear”. Sinds haar oprichting ontving Crystal Cruises meer onderscheidingen dan welke andere rederij ook. Crystal Cruises is met hart en ziel toegewijd aan haar enig, allesomvattend doel : haar gasten in de categorie luxevakanties niet alleen de best mogelijke cruise-ervaring bezorgen maar kortom de best mogelijke reiservaring. Het resultaat biedt het beste van twee werelden : alle voordelen van een groot schip in het luxueus kader van een klein schip. Crystal Cruises is één van de rederijen met het grootste aantal repeaters, het onomstotelijke bewijs van het succes van het “Crystal difference” concept. Het is vooral de staff die de sfeer maakt. Zij zijn vriendelijk, spontaan en enorm toegewijd.

  website Crystal Cruises

 • Waarom Crystal cruises

  Zodra u aan boord komt merkt u dat Crystal Cruises vele jaren ervaring heeft op het allerhoogste niveau. De ruim 900 gasten worden met veel plezier ontvangen en persoonlijk naar hun hut begeleid. Het opvallendste aan boord van de schepen van Crystal Cruises is de persoonlijke aandacht tot in het kleinste detail. In verhouding tot de grootte van de schepen is de sfeer heel intiem. Er zijn meerdere restaurants aan boord en er is een ruime keuze aan ontspanning en entertainment. Aan boord van een schip van Crystal Cruises mag u het allerbeste verwachten. Sinds haar oprichting ontving Crystal Cruises meer onderscheidingen dan welke andere rederij ook. Crystal Cruises biedt zeer veel ruimte aan boord, een volledig teakhouten dek om rond te wandelen, en veel publieke ruimtes. Hierdoor ademen de schepen zeer veel rust uit, iets wat bij Crystal klanten hoog aangeschreven staat. Deze klanten hebben een afkeer van alles wat ruikt naar massa of mega. Geen drukke bandjes aan het zwembad, geen omroepen door de micro, geen lange wachtrijen in het self service restaurant…
  Als u het woord ‘luxe’ werkelijk op waarde weet te schatten en als u al het comfort op prijs stelt van een ‘groot schip’ maar dan zonder grote mensenmassa, dan is Crystal Cruises uw ideale keuze. Crystal Cruises is voortdurend op zoek naar nieuwe bestemmingen voor haar wereldwijde cruiseprogramma’s. Crystal Cruises behoort tot de absolute top in het segment van de grotere cruiseschepen. Dat is niet onze mening, maar een objectief oordeel van de internationale vakpers én passagiers. Crystal Cruises heeft al ettelijke jaren na elkaar de allerhoogste onderscheiding in de branche gewonnen. Dan weet u dat er sprake is van absolute topkwaliteit. Crystal Cruises bevaart de zeven wereldzeeën al jaren en blijft onvermoeibaar zoeken naar nieuwe bestemmingen. De gasten die reizen met deze rederij mag het werkelijk aan niets ontbreken. Grote lounges, veel ruimte aan boord en een spa die geheel is ingericht in de Feng Shui stijl. De enige rederij met Caesars Palace casino’s aan boord. Crystal Cruises is ontspannen in ongekende luxe.

 • Belanrijke troeven

  - Veel ruimte
  - Twee prachtige, middelgrote schepen
  - Zeer uitgebreide hutkeuze
  - 50 – 85% hutten met privé-balkon
  - twee specialiteitenrestaurants
  - materialen van hoge kwaliteit
  - zeer uitgebreide wijnkaart
  - absolute topgastronomie
  - mooie vaarroutes over heel de wereld
  - ongeveer 1000 passagiers
  - verfijnde, luxueuze sfeer
  - europese staf in het restaurant
  - prachtige shows
  - professionele sommeliers

 • de schepen

  Crystal Serenity *****
  Crysal Symphony *****

 • Onze beoordeling

  De doelstelling van Crystal Cruises komt overduidelijk naar voor in elk aspect. De aandacht voor details en het brede keuzespectrum blijven tot op heden ongeëvenaard in de reiswereld. Ruimte, rust, materialen van de hoogste kwaliteit en een warme gastvrijheid dragen bij tot het gevoel van perfectie. Het luxegehalte van Crystal Cruises wordt vaak vergeleken met dat van ‘s werelds beste hotels zoals Four Seasons en Ritz-Carlton. De luxe aan boord van de schepen van Crystal Cruises geeft u nooit een beklemmend of intimiderend gevoel en de service is nooit opdringerig. De ervaren bemanningsleden staan letterlijk altijd en overal met de glimlach tot uw dienst en kijken er oprecht naar uit u te verwelkomen in de schoot van de Crystal-familie. Als u luxe werkelijk op waarde weet te schatten en als u prijs stelt op de voordelen van een groot schip en de vrijheid van een klein schip, dan is Crystal Cruises de ideale keuze.

Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera