Azamara Club Cruises

  • De rederij Azamara Club Cruises werd oorspronkelijk onder de naam Celebrity Expeditions opgericht door Celebrity Cruises. De naam werd echter gewijzigd in Azamara Cruises, een naam die verwijst naar "aza" (blauw) en "mar" (zee). Met dit luxeproduct mikt Celebrity Cruises op de ervaren reiziger die op zoek is naar een exclusieve cruise-ervaring. De intieme, identieke schepen Azamara Journey en Azamara Quest, die beide plaats bieden aan 710 passagiers, zijn zeer luxueus en bieden een uitmuntende service en een sublieme keuken. De sfeer aan boord is zeer informeel, met de nadruk op welzijn in al zijn aspecten. In januari 2010 werd de naam gewijzigd naar Azamara Club Cruises.

    Azamara Club Cruises: de deluxe cruise-ervaring voor kritische reizigers. Azamara Club Cruises richt zich naar de ervaren, actieve en kritische reiziger die houdt van cruisen en de wereld op een nieuwe en bijzondere manier wil ontdekken. Hij of zij is op zoek naar een verfijnde, intieme, ontspannen vakantie die net dat tikkeltje anders en beter is. Azamara Club Cruises is gestoeld op vier pijlers: een onderdompeling in de bestemming, een buitengewone dienstverlening, een fijne keuken vergezeld van excellente wijnen, wellness en aandacht voor het lichaam. De 694 gasten die meereizen met een van deze fijnzinnig vervaardigde schepen, de Azamara Journey of de Azamara Quest, staan op zee vele momenten van betovering te wachten. De twee boetiekschepen verzorgen in de zomer cruises in alle delen van Europa. In het winterseizoen bezoeken de vaartuigen respectievelijk Azië en het Caraïbisch gebied, het Panamakanaal en de Zee van Cortez. Wie zich wil onderdompelen in de vele details van de reis, kan met Azamara Cruises de verborgen hoekjes van de wereld ontdekken. Azamara Journey en Azamara Quest bezoeken in 2010 samen zo’n 140 fascinerende bestemmingen in 50 fantastische landen. In heel wat havens blijven de schepen tot laat aan de kade liggen. Vaak wordt er zelfs overnacht zodat u nog meer van de bestemming kunt genieten. Azamara Cruises werd in 2007 boven de doopvont gehouden. De jongste maanden werd het product verder verfijnd als Azamara Club Cruises. Belangrijk is daarbij de uitbreiding van het all-inproduct vanaf april 2010. Daarbij zijn de fooien voortaan inbegrepen in de cruiseprijs. Tijdens het middag- en avondmaal worden zonder toeslag huiswijnen geserveerd. Zowel in de kajuit als in de publieke ruimtes vinden de gasten gratis frisdranken en flessenwater. In de meeste havens biedt de rederij een shuttledienst aan. Volwaardige Engelse butlers staan ten dienste van onze suitegasten. Deze laatste kunnen voortaan de hele cruise door dineren in de specialiteitenrestaurants Prime C en Aqualina. Azamara Club Cruises lanceert tevens een eigen getrouwheidsprogramma onder de naam ‘Le Club Voyage’.

    Website Azamara Club Cruises

Reizen in de kijker

Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera