8 dagen Mykonos, Tinos, Andros en Athene

Van het ene naar het andere onbekende eiland, dat kan in Griekenland!  In de cycladen archipel heb je er heel wat. In deze island hopping start je dan wel  op het cosmopolitische en hippe Mykonos, het contrast kan niet groter zijn als je aankomt in Tinos.  Dit rustige eiland telt ontelbare duiventillen en is ook een bedevaartsoord. Verder naar Andros waar je ondergedompeld wordt in de totale rust. Je eindigt in Athene om zo de hoofdstad te kunnen ontdekken met zijn Acropolis, talrijke musea en leuke wijken.

 • Dag 1 Ė 2 Mykonos

  Vlucht Brussel Mykonos via Athene. Mykonos is een van de populairste eilanden van de Cycladen. Het heeft mooie zandstranden, leuke winkeltjes in een wirwar van witte straatjes en een bruisend nachtleven. Het witte Panagia Paraporitani kerkje, de kunstenaarswijk Klein Venetië of de 16de eeuwse molentjes zijn slechts enkele bezienswaardigheden die je niet mag missen. Neem van de gelegenheid gebruik om een excursie te doen naar het nabijgelegen eilandje Delos met zijn belangrijke archeologische vindplaatsen.

 • Dag 3 Ė 4 Tinos

  Per ferry naar Tinos.  Op het bergachtige Tinos vind je een 60-tal dorpjes en meer dan 1.000 kerkjes. Het is dan ook een gekend bedevaartsoord omwille van de kerk van de Heilige Maria. Nog een typisch kenmerk van Tinos zijn de meer dan 600 duiventillen. Deze duiventillen zijn huisjes met soms 3 verdiepingen. Er zijn ook heel wat mooie zandstranden

 • Dag 5 Ė 6 Andros

  Ferry overtocht naar Andros.  Het meest noordelijke eiland van de Cycladen  is een rustig eiland waar niet veel buitenlandse toeristen komen. De Atheners komen er graag in het weekend naartoe om er te genieten van de rust. In de hoofdstad Chora wordt de Cycladische stijl gecombineerd met de neoklassieke stijl. Op Andros vind je een aantal mooie stranden en kan je leuke wandelingen doen.

 • Dag 7 Athene

  Per ferry richting Athene en transfer naar uw hotel. Hier kan je de stad ontdekken door te flaneren in de gezellige Monastiraki wijk of de hippe Psiri wijk met zijn vele restaurants, winkels en kunstgalerijen. De Acropolis, het Acropolis museum, het Nationaal Archeologisch museum en de levendige Plaka wijk mogen niet ontbreken.

 • Dag 8 Athene Ė Brussel

  Transfer naar naar de luchthaven voor de terugvlucht naar België.

 • Hotels

  2 nachten Harmony Boutique hotel Mykonos

  2 nachten Cavos hotel Tinos

  2 nachten Perrakis hotel Andros

  1 nacht Fresh hotel Athene

Vertrekdata & prijzen

 • Prijs op aanvraag
 • Vluchtdagen op aanvraag.

Kenmerken en info van de reis

 • Inbegrepen
  - Vlucht heen/terug met Aegean Airlines via Athene, in J-klasse
  - 23 kg ruimbagage
  - 7 overnachtingen een een standaard dubbele kamer met ontbijt
  - Ferry tussen Athene, Mykonos en Santorini
  - Transfers op het vasteland
 • Niet inbegrepen
  - Transfers op de eilanden of huurwagen
  - Verzekeringen
  - Verblijfstaks (ter plaatse te betalen)
 • Extra informatie
  Andere luchtvaartmaatschappijen zijn ook mogelijk, bij voorbeeld Tui Fly vliegt rechtstreeks van Brussel naar Mykonos. Vluchtdagen op aanvraag.

Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera