8 dagen Mykonos en Santorini

Een Island Hopping is de ideale manier om verschillende eilanden te combineren in de Cycladen. Elk eiland heeft zijn eigenheid, zijn eigen cultuur en pittoreske dorpjes met een wirwar van straatjes waar het leuk is te flaneren. Bij deze klassieke combinatiereis verblijf je op de 2 meest gekende eilanden van de Cycladengroep. Je vliegt naar Mykonos en vertrekt weer uit Santorini.

 • Dag 1 Ė 3 Mykonos

  Vlucht Brussel Mykonos via Athene met Aegean Airlines.
  Mykonos is een van de populairste eilanden van de Cycladen. Het heeft mooie zandstranden, leuke winkeltjes in een wirwar van witte straatjes en een bruisend nachtleven. Het witte Panagia Paraporitani kerkje, de kunstenaarswijk Klein Venetië of de 16de eeuwse molentjes zijn slechts enkele bezienswaardigheden die u niet mag missen. Neem van de gelegenheid gebruik om een excursie te maken naar het nabijgelegen eilandje Delos met zijn belangrijke archeologische vindplaatsen.

 • Dag 4 Mykonos Ė Santorini

  Per ferry naar Santorini, dit vukanische eiland kwam tot een uitbarsting in 1425 VC waarna het een halvemaan vorm kreeg met centraal de Caldera. Fira, de hoofdstad, staat letterlijk geplakt tegen de rotsen. Veel grotwoningen werden er ook uitgehouwen. Het eiland biedt prachtige uitzichten.

 • Dag 5-7 Santorini

  De goed bewaarde archeologische vindplaats Akrotiri ten zuiden van het eiland was ooit een Minoïsche nederzetting. Neem zeker de tijd om het meest noordelijke stadje Oia te bezoeken tegen zonsondergang. Geniet ook van de zwarte vulkanische stranden ten oosten van het eiland. ’s Avonds moet u beslist gaan eten in één van de vele typische restaurantjes in Thira van waaruit u de schitterende zonsondergang kan zien.

 • Dag 8

  Vlucht Santorini Brussel via Athene met Aegean Airlines.

Kenmerken en info van de reis

 • Inbegrepen
  - Vlucht heen/terug met Aegean Airlines via Athene, in J-klasse
  - 23 kg ruimbagage
  - 7 overnachtingen een een standaard dubbele kamer met ontbijt
  - Ferry tussen Mykonos en Santorini op basis van een klassieke ferry
 • Niet inbegrepen
  - Transfer of huurwagen
  - Verzekeringen
  - Verblijfstaks (ter plaatse te betalen)
 • Extra informatie
  Andere luchtvaartmaatschappij zijn mogelijk, bij voorbeeld Tui Fly vliegt rechtstreeks van Brussel naar Mykonos en Santorini. Vluchtdagen op aanvraag.

Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera