11 dagen Athene, Mykonos, Naxos en Syros

Combineer Athene met 3 Cycladische eilanden, een leuke manier van reizen waarbij je 3 totaal verschillende eilanden bezoekt.  Bij deze combinatiereis verblijf je 3 nachten het mondaine Mykonos, 3 nachten op Naxos, het grootste eiland van de Cycladen en 2 nachten op Syros, de hoofdplaats van de eilandengroep.

 • Dag 1 Athene


  Aankomst in Athene, transfer naar hotel Fresh, check-in en overnachting. Indien je aankomsttijd het toelaat kan je de Griekse hoofdstad ontdekken. Hierbij mogen de Akropolis, het Nationaal Archeologisch museum en de levendige Plaka wijk niet ontbreken.

 • Dag 2-4 Mykonos


  Transfer naar de haven. Vertrek per ferry uit Piraeus naar Mykonos. Mykonos is een van de populairste eilanden van de Cycladen. Het heeft mooie zandstranden, leuke winkeltjes in een wirwar van witte straatjes en een bruisend nachtleven. Het witte Panagia Paraporitani kerkje, de kunstenaarswijk Klein Venetië of de 16de eeuwse molentjes zijn slechts enkele bezienswaardigheden die je niet mag missen. Boek ter plaatse een excursie naar het nabijgelegen eiland Delos om de archeologische site te bezoeken. Je verblijft 3 nachten in het Harmony Boutique hotel.

 • Dag 5-7 Naxos


  Ferry-overtocht naar Naxos. Het grootste en meest groene eiland van de Cycladen is één van de eerste eilanden waar met marmer werd gewerkt. Naxos heeft voor elk wat wils: mooie stranden, uitgaansmogelijkheden en een mooie natuur met bergen en vruchtbare dalen. In Naxos stad zijn er verschillende wijken waaronder de haven, de hotelwijk, de oude stad met het Venetiaanse Kastro en de Portara (de poort van Apollo). De Tragaia vallei is een paradijs voor wandelaars. Je logeert 3 nachten in het Iria Beach hotel.

 • Dag 8-9 Syros


  Ferry naar Syros, het commerciële, bestuurlijke en culturele centrum van de Cycladen. Op het rotsachtig eiland werden bij archeologische opgravingen vondsten blootgelegd van de Cycladische beschaving. De hoofdstad Ermoupoli ligt als een amfitheater rond de haven. Op Syros vind u mooie baaien en populaire badplaatsen als Galissas en Kini. Het gevarieerd landschap wordt gekenmerkt door palmbomen en terrasgewij aangelegde velden. U verblijft 2 nachten in het Faros Village hotel.

 • Dag 10 Athene


  Per ferry terug richting Athene. Transfer naar het hotel Fresh. Hier kan je de stad verder ontdekken door te flaneren in de gezellige Monastiraki wijk of de hippe Psiri wijk met zijn vele restaurants, winkels en kunstgalerijen.

 • Dag 11 Athene-Brussel


  Transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Brussel.

Vertrekdata & prijzen

 • Prijs op aanvraag € 0-

Kenmerken en info van de reis

 • Inbegrepen
  - 10 overnachtingen in een standaard dubbele kamer met ontbijt
  - Ferry tussen Athene, Mykonos, Naxos en Syros
  - Alle privť transfers op het vasteland
 • Niet inbegrepen
  - Transfers of huurwagens op de eilanden
  - Verzekeringen
  - Verblijfstaksen (ter plaatse te betalen)
 • Extra informatie
  - Vluchten: we checken voor jou de beste vluchten op de gewenste data
Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera