Seadream Promo

Varen aan boord van de SeaDream schepen is als een vakantie met een kleine groep vrienden aan boord van een jacht. De SeaDream I en II (voorheen de Sea Goddess I en II) zijn prototypes van een luxueuze en intieme cruise-ervaring. De schepen hebben meer de uitstraling van een jacht dan van een cruiseschip, mede doordat er slechts 116 passagiers meevaren. De jachten zijn van alle comfort voorzien. Er is een kleine bibliotheek/videotheek, een spa-centrum en een schoonheidssalon/kapsalon. Het watersportplatform voorziet u van actieve ontspanning, terwijl u ‘s avonds in het kleine casino een gokje kunt wagen. U geniet van ”gourmet dining” in een elegante en ongedwongen sfeer. Die ongedwongen sfeer treft u overal aan boord aan, terwijl verfijnde details ervoor zorgen dat u volop van privileges en privacy kunt genieten in een wereld van uitzonderlijk comfort.

Verwacht bij SeaDream Yacht Club geen Broadway-shows, maar er zijn toch verrassend veel publieke ruimtes aan boord. Wie wil genieten en ontstressen kan dat : van complete rust tot en met het beoefenen van watersporten vanaf een uitklapbaar platform aan de achtersteven van beide schepen.

De Prijzen van deze promo zijn enkel voor de cruise, de vluchten zijn niet inbegrepen in de prijs.

Dez prijzen zijn vanaf prijzen

 

 

Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera