Noord india 4 kids

Verre bestemmingen bezoeken met kinderen is helemaal niet zo onhaalbaar als je denkt. Je moet alleen je reisschema aanpassen aan hun interesses en mogelijkheden. Dat is wat we gedaan hebben met deze reis naar India, die we helemaal op kindermaat hebben uitgewerkt. Je kinderen vinden het vast fantastisch om een ritje te maken op een tuk tuk of op de rug van een olifant of een kameel. Ze mogen hun handen vuil maken tijdens een les pottenbakken en kijken hun ogen uit in de prachtige paleizen en natuurparken. Maak van je kinderen echte wereldburgers en neem hen mee naar het magische India.

 • Dag 1

  Brussel – Delhi

  Vertrek vanuit Zaventem met de Swiss of Lufthansa vlucht naar Delhi. Bij aankomst, onthaal en transfer naar hotel The Ashok.

 • Dag 2

  Delhi

  Bezoek aan Old en New Delhi: de Qutab Minar, het grafmonument van Humayun, India Gate en rit door regeringswijk, een ritje met de Tuk Tuk in New Delhi, een rikshaw tocht in Old Delhi en tevens een ritje met de metro.

 • Dag 3

  Delhi – Mandawa

  Ontbijt in het hotel. Rit naar Mandawa. Aankomst in hotel Mandawa Castle. Bezoek aan de stad, bekend om haar mooie haveli’s, rijke koopmanshuizen met fraai gedecoreerde gevels, dikke muren en kleine ramen om de warmte buiten te houden. Deze patriciërshuizen bevatten dikwijls fresco’s met mooie jachtscènes, religieuze dansen en mythologische voorstellingen. Hier maak je ook een rit op een kamelenrug door het dorp en woon je een demonstratie bij van de traditionele schilderkunsten.

 • Dag 4

  Mandawa – Samode – Jaipur

  In de voormiddag bezoek aan een pottenbakkerij waar je kunt deelnemen aan een initiatie pottenbakken. Rit naar Jaipur met onderweg halte in het prachtige Heritage hotel Samode Palace voor lunch. Mogelijkheid tot het maken van een wandeling in het dorpje. Aankomst in de namiddag te Jaipur en installatie in hotel Mansingh.

 • Dag 5

  Jaipur

  Bezoek aan Amber Fort, gelegen op een steile rots even buiten Jaipur, dat men bereikt per olifant. In de paleizen van het Fort krijg je een idee van het weelderige leven van de Moghol keizers. In de namiddag bezoek aan Jaipur, de roze stad met het City Palace. Verder fotostop aan het Paleis der Winden (Hawa Mahal) met en bezoek aan het astrologisch observatorium Jantar Mantar. Bezoek aan de Polo club waar de kinderen kunnen paardrijden. ’s Avonds woon je een puppetshow bij.

 • Dag 6

  Jaipur – Ranthambore

  Vertrek naar Ranthambore en aankomst rond de middag in hotel Regency. Na de lunch, verkenning van het park. Het is bekend voor zijn populatie van Bengaalse tijgers, luipaarden, hyena’s, jakhazen, wilde katten, sambars, chitals, gazellen, verschillende soorten beren en apen (waaronder langoren, etc...). Voor afreizen tussen 01/07 en 30/09 wordt de overnachting te Ranthambore (gesloten) vervangen door een overnachting in Bharatpur met bezoek aan het vogelreservaat.
   

 • Dag 7

  Ranthambore – Fatehpur Sikri – Agra

  In de vroege morgen nemen we de trein naar Bharatpur. Bij aankomst bezoek aan het vogelreservaat per rickshaw. Verder per wagen naar Agra met onderweg bezoek aan Fatehpur Sikri, de stad in roze zandsteen, gebouwd door Akhbar in de 16de eeuw en die al enkele jaren na haar voltooiing werd verlaten, door het gebrek aan drinkwater. De stad ligt er na meer dan 400 jaar nog steeds bij alsof ze pas is gebouwd. Bij aankomst te Agra, installatie in hotel Mansingh. Voor het avondmaal woon je nog een Magic show bij.

 • Dag 8

  Agra – Delhi

  In de voormiddag vertrek per paardenkoets voor een bezoek aan de beroemde Taj Mahal, ontroerende poëzie en liefdeszang in witte marmer van keizer Shah Jahan voor zijn geliefde mooie keizerin Mumtaz. Het is een wereldmonument dat in de Moghol architectuur zijns gelijke niet vindt qua harmonie en ideale verhoudingen. Het ligt in een mooie tuin met een lange waterpartij. In de namiddag terugrit naar Delhi. Avondmaal in een hotel en transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht.

 • Dag 9

  Delhi – Brussel

  Terugvlucht naar Zaventem waar aankomst in de voormiddag.

 • Hotels

   The Ashok ****+

  Imposant luxehotel in de buurt van het centrum van New Delhi.
  » hotel Regency ***+
  » Hotel Mansingh Agra ****
  Modern hotel in het centrum van Agra en nabij de Taj Mahal.
  » Hotel Mansingh Jaipur ****
  Modern hotel en ideale uitvalsbasis om de roze stad te ontdekken.

Vertrekdata & prijzen

 • Prijs vanaf € 1 625-

Kenmerken en info van de reis

 • Inbegrepen
  Vluchten met Swiss/Lufthansa (k-klasse)
  Transfers heen en terug
  Luchthaventaksen en fuel
  7 overnachtingen op basis van vol pension in de vermelde hotels of gelijkwaardig.
  Engelssprekende lokale gidsen
  Alle bezoeken, ingangsgelden en transfers zoals beschreven in het programma met wagen met chauffeur
  Documentatiemap per kamer
 • Niet inbegrepen
  Persoonlijke uitgaven zoals dranken
  Gebruikelijke fooien
  Visumkosten
  Annulerings- en of bijstandsverzekering
  Kortingen:
  Korting voor kind -12 jaar in de kamer v/d ouders: - Ä 320
  Vanaf 2 kinderen is er een afzonderlijke kamer voorzien en is er een reductie per kind -12 jaar op de basisprijs voor volwassenen: - Ä 100
 • Extra informatie
  Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.
Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera