Lloret de mar

Lloret de Mar is een van de grotere steden, gelegen aan de kust van de Costa Brava in het Middellandse Zeegebied. Deze stad behoudt zorgvuldig zijn duizend jaar geschiedenis. Het duurde echt lange tijd voordat deze plek van een eenvoudig vissersdorp tot een populaire badplaats is geworden.

Deze stad is een uitvals basis voor steden als Barcelona en Girona. Het milde klimaat en de unieke ligging van de stad (het is beschermd tegen noordelijke winden) bieden magnifieke rust op de niet erg grote, maar gezellige en comfortabele stranden.

De stad is beroemd om zijn traditionele Catalaanse, Mediterrane en Europese gerechten. U kunt die allemaal uitproberen en genieten van deze lokale gerechten in de talrijke gastvrije restaurants, café's en bars van Lloret del Mar. Het nachtleven is vooral populair onder jongeren.

Lloret del Mar is er ook in geslaagd, zijn historische bezienswaardigheden en tradities behouden. De tradities hebben hun wortels uit de tijd, toen Lloret del Mar nog een klein vissersdorp was.

Het oude kasteel van Sant Joan werd gebouwd in de 11e eeuw om de kust te beschermen tegen piraten. Ondanks het feit dat het kasteel vele veldslagen heeft doorstaan, is het tot op de dag van vandaag perfect bewaard gebleven. Het is gelegen op een prachtige rotsachtige klif, waarop je een prachtig uitzicht hebt op de kust.

 • Hotel

  Hotel Rosamar Es Blau ****S ( Adults only)

  Het hotel is één van de betere hotels in Lloret de Mar.

  Het ligt op een paar minuten van het strand. het hotel heeft 120 kamers verdeeld over 5 verdiepingen. Het personeel spreekt Frans, Duits en Engels.  De meeste kredietkaarten worden aanvaard.

  Voorzieningen:

  Restaurant
  Bar/lounge
  Spa
  Gratis snelle internetverbinding (wifi)
  Fitnesscentrum / sportruimte
  Binnenzwembad en Buitenzwembad, Hot tub
  Meertalig personeel
  Rolstoeltoegang
  Sauna

Vertrekdata & prijzen

 • 25/10/2019 - 03/11/2019
 • Prijs € 445-
 • single toeslag € 157-

Kenmerken en info van de reis

 • Inbegrepen
  ē busreis in royal class
  ē 3 uitstappen: Barcelona, Girona, Bodega
  ē Vol pension
 • Niet inbegrepen
  ē Eventuele toegangsgelden
  ē Alle dranken en persoonlijke uitgaven
  ē Annulatie- en reisbijstandverzekering
 • Extra informatie
  ē opstapplaats Duisburg (Tervuren)
Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera