Aan boord A-ROSA Schepen

Informatie over het leven aan boord van een all inclusief  A-ROSA schip

airconditioning

Net als het hele schip , uw hut heeft ook airconditioning . De temperatuur cabine kan individueel worden aangepast . Wanneer u het balkon deur opent, wordt de luchtcirculatie toestel automatisch uitgeschakeld .

Dieren
Het is verboden om dieren mee te nemen aan boord van de schepen .

aankondigingen
Luidspreker aankondigingen is te horen op het dek en in de hutten (via on-board TV) en zijn voornamelijk voorafgaand aan excursies en belangrijke gebeurtenissen wal gemaakt ( voor Engels aankondigingen: zie Internationaal host) .

Badjassen
Indien u dit wenst , badjassen zijn verkrijgbaar bij uw cabine stewardess .

bars

Op de A - ROSA schepen A - ROSA AQUA , BRAVA en VIVA , is er een binnen-en buitenbar op het dek 3 , evenals een cafe en lounge bar . De A - ROSA schepen A - ROSA BELLA , DONNA , MIA en RIVA hebben een cafe-bar en een lounge bar op dek 3 , de A - ROSA schepen A - ROSA LUNA , STELLA , SILVA en FLORA er een op dek 2 . De buitenbar van de A - ROSA LUNA , STELLA , SILVA en FLORA is gelegen op het zonnedek . De actuele openingstijden vindt u in het dagelijkse programma in uw hut .

Betalingswijzen

De munteenheid aan boord is euro . Tijdens de cruise kunt u uw on-board credit card te gebruiken op het schip en dit werkt ook als uw cabine sleutelkaart . Aan het einde van de cruise , kunt u uw definitieve factuur te betalen , hetzij contant , met reischeques ( in euro's ) of met de volgende creditcards: American Express , MasterCard en Visa . Om technische redenen is het helaas niet mogelijk  om te betalen met Maestro / EC-kaart.

Fietsen / Fietsen

Voor individuele fietsverhuur of meer informatie over de fietstochten , neem dan contact op met onze SPA -afdeling of  bij de receptie. Zij zullen u ook op de hoogte brengen van de fiets huursom . Helaas is het niet mogelijk om uw eigen fiets meenemen op de cruise .

Kleding

Aan boord en tijdens de excursies aan wal , kun je dragen wat je wilt. Dress code is comfortabel en casual. Vergeet dan niet om warmere kleding voor de avonden aan dek mee te brengen. Voor de excursies aan wal , raden wij u stevige schoenen mee .

Tussendeuren

Op de Rijn ( A - ROSA AQUA , VIVA & BRAVA ) , elk dek heeft ten minste twee hutten met een verbindingsdeur . Deze kunnen ook gebruikt worden als familie hutten .

Deckchairs

Op het zonnedek vindt u ligstoelen. Wollen dekens voor bij koeler weer aan dek zijn te vinden in uw hut .

dagprogramma

Alle belangrijke informatie en instructies , vind je in het A - ROSA Journal in uw hut.

dokter

Er zal een on-board arts reizen op alle routes naar de Donaudelta. Op alle andere routes , kunnen we  medische behandeling garanderen dankzij de infrastructuur van de reis- regio.

drinkwater

Het water aan boord is drinkbaar

Excursies

Bijna alle aanloophavens zijn aanknopingspunten voor interessante excursies aan wal in verschillende talen. Voor meer informatie, zie www.a - rosa.de of vraag uw reisagent . Gelieve ook gebruik maken van de on-board informatie evenement op de eerste avond ( inductie dag ) : boekingen kan alleen gemaakt worden aan boord. A- ROSA is alleen optreedt als een agent voor de excursies die worden aangeboden . De lokale instanties zal fungeren als touroperators om de excursies te organiseren en te begeleiden .

FullboardPlus

FullBoardPlus niet alleen voorzien van een inscheping snack , maar ook een heerlijk en evenwichtig ontbijtbuffet , een uitgebreid lunchbuffet , de thee en koffie-uurtje en een uitstekend diner buffet in de avond. Veel cruises hebben  ook seizoensgebonden extra's zoals broodjes of een midnight snack . De inscheping snack komt met thee, koffie en water , ontbijt is voorzien van thee , koffie , water en vruchtensappen; lunch komt met water , cake wordt met koffie en thee en het avondeten komt met water .

Ga je op de wal

In de EU , kunt u het schip verlaten zodra we aanmeren . In landen buiten de EU , kunt u alleen het schip verlaten nadat de toestemming van de plaatselijke autoriteiten wordt verleend. In uw eigen belang , verzoeken wij u zich uiterlijk 30 minuten voor vertrek weer aan boord te komen. De docking tijden kunnen veranderen. Let op aankondigingen en informatie in het dagprogramma .

Haardroger

Een haardroger kan worden gevonden in uw hut ( niet de badkamer) in een van de lades in de buurt van de spiegel .

International gastheer

Een paar cruises worden begeleid door een ( meertalige ) internationale gastheer.

horren

Ter bescherming tegen insecten , is insectengaas in de vorm van een rolgordijn aan de buitenkant van de balkondeur bevestigd .

internet

Aan boord van de A - ROSA schepen , heeft u internet met behulp van onze WiFi . Voor meer informatie over de beschikbaarheid , de voorwaarden voor het gebruik en de gemaakte kosten , dan kunt u terecht bij de receptie .

reisroute

U kunt de geplande route in de catalogus te vinden. De informatie is aan verandering onderhevig . Eb en vloed , het onderhoud en de wachttijden bij sluizen en bruggen ten gevolge van het scheepvaartverkeer kan leiden tot korte - kennisgeving wijzigingen in de route . In zeldzame gevallen van extreem hoog of laag water of overmacht , kunnen delen van de route moeten worden voltooid met de bus of trein en in individuele gevallen overnachtingen in hotels kan noodzakelijk worden .

Key card

Deze kaart is uw A - ROSA sleutel en creditcard . Gelieve altijd uw sleutel bij je te dragen . In geval van verlies , kunt u onmiddellijk terecht bij de receptie.

Wasserij

In je garderobe , kuntu waszakken en bestelbons voor onze wasserij te vinden. Dit zal worden verrekend op uw on-board account.
 
Bibliotheek en gezelschapsspelen

Er is een kleine bibliotheek in de buurt van de receptie. Een selectie van party games wordt gehouden bij de receptie of in de dag -lounge .

Mail

Ansichtkaarten en brieven kunnen worden ingeleverd bij de receptie. De mail wordt verzonden vanaf de volgende haven .

Betalingswijzen

De munteenheid aan boord is euro . Tijdens de cruise kunt u uw on-board credit card te gebruiken op het schip en dit werkt ook als uw cabine sleutelkaart . Aan het einde van de cruise , kunt u uw definitieve factuur te betalen , hetzij contant , met reischeques ( in euro's ) of met de volgende creditcards: American Express , MasterCard en Visa . Om technische redenen is het helaas niet mogelijk voor u om te betalen met Maestro / EC-kaart en Geldkart .

Geld wisselen
Helaas kan je aan boord geen geld wisselen. Er zijn wisselkantoren te vinden in de directe omgeving van onze docking locaties .

Ligplaats
In sommige steden , is het gebruikelijk dat de havenautoriteiten aan meerdere schepen dezelfde aanmeerplaats toewijzen vanwege de grote omvang van het scheepvaartverkeer . In dergelijke gevallen worden de schepen afgemeerd naast elkaar en heb je geen goed zicht vanuit uw cabine.  A- ROSA heeft hierop geen invloed.

Taal aan boord

Duits. Engels documenten en internationale gastheer ( deels ) zijn beschikbaar

Zwembad

Een verwarmd zwembad is te vinden op het zonnedek van de volgende schepen : A- ROSA BELLA , DONNA , FLORA , LUNA, MIA , RIVA , Silva en STELLA . Een verwarmde whirlpool is te vinden op de schepen A - ROSA AQUA , BRAVA en VIVA in de SPA buitenruimte op dek 3. Er zijn badhanddoeken in uw cabine.

Receptie

De receptie is 24u op 24 u geopend.

Restaurant

Er zijn geen vaste tafels of zitplaatsen. De uren voor de maaltijden staan in het dagprogramma.

Safe

U krijgt een kluis in de garderobe van uw hut geïnstalleerd waar u uw waardevolle spullen opbergen .

veiligheid


Zorg ervoor dat u aandacht besteden aan de opmerkingen over veiligheid in de vorm van informatie borden en aankondigingen of veiligheid video's .

Roken

Roken is alleen toegestaan op het terras buiten . Gelieve geen sigarettenpeuken overboord te gooien , maar gooi ze in de containers . In alle binnenruimtes en in de hutten , is roken strikt verboden .

Winkel


Films , cosmetica, alledaagse goederen en souvenirs kan je in de shop vinden. Hier vindt u ook een selectie van onze exclusieve A - ROSA collectie. De openingstijden zijn te vinden in het dagelijkse programma .

Electriciteit


De spanning aan boord is 220 V/50 Hz . Een dual voltage 220/110 V-stopcontact voor elektrisch bediende scheerapparaten en tandenborstels kan worden gevonden in de badkamer. Het is niet geschikt voor andere elektrische apparaten . In de cabine zijn er ook verschillende andere aansluitingen ( 220 V ) die kunnen worden gebruikt .

SPA - ROSA

Hier vindt u fitnessapparaten, massage cabines en een ontspanningsruimte , evenals de sauna's :

A - ROSA BELLA / DONNA / MIA / RIVA : Organische en Finse sauna

A - ROSA LUNA / STELLA : Stoom / Organische en Finse sauna

A - ROSA AQUA / BRAVA / FLORA / SILVA / VIVA : een verstelbare sanarium gecombineerd met een Finse sauna

Speciale diëten


Als u een speciaal dieet volgt , dan kunt u contact opnemen met uw chef-kok aan het begin van uw reis . Gelieve ons te verwittigen van een voedselallergie / intoleranties voor aanvang van uw reis .

Zonnedek


Bij het passeren van onder lage bruggen , afhankelijk van het waterpeil kan het soms nodig zijn om het zonnedek te verlaten om veiligheidsredenen . Let op de aankondigingen bemanning en de informatieborden .

Telefoon


De schepen van de A - ROSA vloot zijn uitgerust met een moderne GSM-telefoon -systeem waarmee je telefoongesprekken wereldwijd kunt maken. U kunt informatie over de geldende tarieven vinden bij de receptie of in de ABC aan boord in uw hut .

Fooien

Het is geheel naar eigen inzicht of u fooien wilt geven en hoeveel u wilt geven. Aan het einde van de cruise , zal je een tip doos voor de gehele bemanning bij de receptie te vinden. Natuurlijk , op elk gewenst moment kunt u de medewerkers individuele tips te geven of te betalen via uw on - board account.

TV-programma


De tv-ontvangst via de satelliet . Bij doortochten van sluizen en op bepaalde delen van de reis, kunt u last  ondervinden met de ontvangst . Er zijn een aantal internationale zenders beschikbaar .

Transfer

Een transfer vanaf het vliegveld of station naar het schip en terug kunnen afhankelijk van beschikbaarheid worden geboekt.

Wake- up calls


Natuurlijk kunt u een telefonische wekdienst programmeren in uw hut telefoon. U vindt een beschrijving op de achterkant van de ABC aan boord te vinden. Natuurlijk zal de receptie ook blij zijn om u een wake - up call te geven .

"Wine & Dine "

Op speciale avonden , serveren wij u regionale specialiteiten en wijnen in een speciaal gereserveerd deel van ons restaurant . Deze on-board culinaire activiteit kost extra . Het buffetrestaurant is natuurlijk gewoon open tijdens deze evenementen.
Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera