• Dag 1

  In de late namiddag vertrek via de Belgische autowegen en Luxemburg naar Frankrijk. Verder via Beaune, Lyon en Avignon naar Marseille. Nachtrit.

 • Dag 2

  Na aankomst kort bezoek aan de stad Marseille. Transfer naar de haven voor inscheping op ons luxeschip, de MSC Seaview. Vertrek van het schip omstreeks 17u00. Avondmaal en overnachting aan boord.

 • Dag 3

  Het schip komt omstreeks 08u00 aan in Genua, een prachtige stad die uitkijkt op de zee aan de kust van Ligurië in Italië. De stad op zich is al een kunstwerk dat zich langzaam ontwikkelde rondom de drukke haven, die hier al  eeuwen ligt. Tegenwoordig heeft de stad het grootste middeleeuwse stadscentrum van Europa! Vanwege het  kleurrijke verleden en een overvloed aan indrukwekkende herkenningspunten en monumenten, is ‘La Superba’ uitgegroeid tot de zesde stad van Italië! Het schip vaart opnieuw af omstreeks 17u00. Avondmaal en overnachting aan boord.

 • Dag 4

  We varen verder naar Napels. Het schip komt er omstreeks 13u00 aan. Ook vandaag is de keuze weer aan u. Verken Napels op eigen tempo of ontdek dit eiland samen met onze gids. Het oude gedeelte van Napels, de centro storico, bestaat uit de hoofdstraten Via dei Tribunali en Via San Biagio dei Librai (de laatste staat ook bekend als “Spaccanapoli” omdat het Napels letterlijk in tweeën splijt), die nog dezelfde routes hebben als de oude Romeinse wegen. Dit is het levendigste en drukste deel van Napels. Het schip vaart opnieuw af omstreeks 19u30. Avondmaal en overnachting aan boord.

 • Dag 5

  Ontbijt aan boord. We komen aan in Messina, op het eiland Sicilië. De stad wordt ook wel ‘De Deur van Sicilië’ genoemd en is een heerlijk ontspannen plek om een dag te verblijven. Het schip vaart opnieuw af omstreeks 18u00. Avondmaal en overnachting aan boord.

 • Dag 6

  Aankomst in Malta omstreeks 08u00. Valletta is de hoofdstad van Malta en is in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa. Deze prestigieuze titel reflecteert het ongelofelijk rijke culturele erfgoed van dit Barokke meesterwerk. Met slechts een kleine zevenduizend inwoners behoort het tot de hoofdsteden van Europa met de kleinste inwoneraantallen. Vertrek van het schip is voorzien omstreeks 18u00. Avondmaal en overnachting aan boord

 • Dag 7

  Vandaag heeft u de mogelijkheid gebruik  te maken van de faciliteiten van het schip. Avondmaal en overnachting aan boord.

 • Dag 8

  Ontbijt aan boord. Vandaag proeven we van Barcelona, Spanjes tweede stad en trotse hoofdstad en haven van Catalonië. Een bruisende stad, geen enkele andere stad in Spanje is zo stijlvol en energiek. Aankomst rond 09u00. We verlaten het schip en onze tocht kan beginnen met de Rambla, om vervolgens een bezoek te brengen aan de middeleeuwse kern van de stad, de Barri Gòtic. Maar er zijn nog veel meer andere centrale oude wijken om te ontdekken, van La Ribera - waar het geweldige Museu Picasso te vinden is – tot het hippe El Raval, waar coole bars, restaurants en boetieks te vinden zijn in de nabijheid van het prachtige moderne kunstmuseum, MACBA. Afvaart van ons schip omstreeks 18u00.

 • Dag 9

  Na onze laatste nacht op zee legt het schip vandaag terug aan in Marseille, waar aankomst voorzien is in de voormiddag. Ontscheping en vertrek per autocar langsheen de autowegen terug naar België. Aankomst voorzien in de late avond.

 • Het schip

  MSC Seaview ****

  MSC Seaview is het tweede schip van de Seaside generatie. Met een lengte 323 meter lang en een gewicht van 154.000 ton, zal het schip een maximale capaciteit van 5429 gasten voorzien. Geïnspireerd door een baanbrekend strand met accommodatie concept biedt de MSC Seaview door middel van speciale elementen de mogelijkheid om het beste te halen uit het warmere weer. Er zijn diverse mogelijkheden om de tijd door te brengen op het schip met faciliteiten zoals de mogelijkheid om buiten te eten en drinken en te ontspannen in de mediterrane zon met het beste uitzicht op zee. Het aantal balkonkajuiten is uitgebreid met uitzicht op zee en openbare ruimtes met elk element om te genieten van de zon en de zee. Het allegrissimo pakket houdt onbeperkte consumptie in van alcoholische en niet-alcoholische dranken inclusief wijn per glas (keuze uit wit, rood, rosé en mousserende wijn uit het Allegrissimo menu), tapbier, frisdrank, warme dranken, mineraalwater en een ruime keuze aan drankjes en cocktails in de bar. De inbegrepen drankjes kunnen worden genuttigd in alle bars en restaurants.

   

Vertrekdata & prijzen

 • 14/09/2018 - 22/09/2018
 • Prijs € 1 235-
 • Buitenkajuit € 1 595-

Kenmerken en info van de reis

 • Inbegrepen
  - Transfers van en naar Marseille per luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
  - Verblijf op basis van vol pension in een tweepersoonsbinnenkajuit
  - Drankenpakket Allegrisimo tijdens de cruise
  - Fantastica beleving, ontworpen voor nog meer comfort
  - Fooien
  - Baantaksen, BTW & garantiefonds
 • Niet inbegrepen
  - Eventuele toegangsgelden
  - Alle dranken en persoonlijke uitgaven
  - Annulatie- en reisbijstandverzekering
 • Extra informatie
  Eenpersoonskajuit: op aanvraag
Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera