7 dagen Musikantenparade

Ambiance verzekerd! - Beleef- en muziekprogramma

  • Dag 1

    Vertrek. De reisroute verloopt langs Keulen en Frankfurt naar München. Onze autocar brengt u zorgeloos naar het Zillertal. Onderweg lassen we verschillende stops in. We worden in het hotel ontvangen met een welkomstdrankje. Ondertussen krijgt u er informatie over het hotel. U behoudt uw glas als souvenir. Aansluitend diner en overnachting.

  • Dag 2

    Na het uitgebreid ontbijtbuffet maken we onder leiding van een plaatselijke gids een dorpswandeling tot aan de Pankrazberger Wallfahrtskerk. Hij heeft ook iets "geestelijks" bij de hand. Vrije tijd voor het middagmaal. In de namiddag maken we een rondrit per Oldtimer-tractor doorheen de streek. We sluiten de middag af met een gezellige "Kaffeejause" (koffie met gebak) in het dorpscafé. Avondmaal in het hotel. Aansluitend begin van "hotel Pachmair’s Zillertaler Musikantenparade" met het bekende showkwartet ‘Hochtirol’. Overnachting.

  • Dag 3

    Na het ontbijtbuffet in het hotel genieten we van een prachtige panoramarit door het Zillertal via Zell am Ziller naar Mayrhofen en de Hintertuxer gletsjer.  Gelegenheid voor een kleine wandeling tot aan de gletsjerwaterval. Of u kunt de “Gletscherbahn” nemen tot aan het Tuxerfernerhaus op 2.660 m. Of u kunt gewoon genieten van de omgeving en het prachtig uitzicht op de gletsjer.  Vrije lunch. Terug naar het hotel via Aschau en Kaltenbach.  In het hotel genieten we van een heerlijk grillbuffet. Vanavond staat er een optreden van Zillertaler Haderlumpen op het showprogramma. Overnachting in het hotel.

  • Dag 4

    In de voormiddag bezoeken we de kaasmakerij in Fügen, achteraf mogen we ook even proeven. Nadien rijden we naar het gekende glasblazerstadje Rattenberg. Bezoek aan het stadje, de plaatselijke kerk en grot en een glasblazerij. ’s Avonds  opnieuw een speciaal diner in de vorm van een Italiaans buffet. Aansluitend “Festkonzert der Bundesmusikkappelle Uderns”.  Overnachting.

  • Dag 5

    Ontbijtbuffet in het hotel.  We rijden naar de Olympische stad Innsbrück: stadswandeling langs de Hofburg,  het “Gouden dak”, bezoek aan de Domkerk en de Maria Theresienstrasse.  Vrije tijd en gelegenheid tot middagmaal.  Na de middag rijden we naar het grootste meer van Tirol, de Achensee voor gelegenheid tot boottocht en vrije tijd in Pertisau.  Terug naar het hotel waar we genieten van een overheerlijk diner. We sluiten de avond af met een optreden van Rita & Andreas – de stemmen van het Zillertal. Overnachting in het hotel.

  • Dag 6

    Na het ontbijtbuffet rijden we via de Gerlospass naar de wereldberoemde Krimmler watervallen. Vrije tijd om het natuurschoon te bewonderen. Verder naar Kitzbühel. Vrije tijd voor het middagmaal. Vervolgens rijden we door het romantische Brixental en de Kitzbüheler Alpen. Na zonsondergang barst de originele Tiroleravond los met het optreden van de bekende "Brauchtumsgruppe d’Alper" en het vrolijke Bergsteiner Duo. Overnachting in het hotel.

  • Dag 7

    Ontbijtbuffet in het hotel. Onze onvergetelijke muzikale vakantie loopt helaas ten einde. Via de Duitse autobanen beginnen we onze terugreis. Onderweg wordt regelmatig gestopt. Verder richting België.

  • Hotel

    Hotel Pachmair **** in Uderns

    Het gezellige hotel Pachmair is ideaal gelegen in het Zillertal. De gemoedelijk ingerichte kamers zijn voorzien van bad of douche en toilet, telefoon, televisie, radio, kluis en haardroger. Verder beschikt het hotel over een zwembad, sauna, whirlpool en solarium.

Vertrekdata & prijzen

  • 12/07/2020 Ė 19/07/2020
  • 11/10/2020 - 18/10/2020
  • prijs per persoon € 995-
  • single toeslag € 126-

Kenmerken en info van de reis

  • Inbegrepen
    ē Reis per luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
    ē Verblijf op basis van half pension in een tweepersoonskamer
    ē Wijn, bier en alcoholvrije dranken bij de diners in het hotel
    ē Ďs Middags koffie met gebak in het hotel (als we in het hotel zijn)
    ē Themadiners, avondshows en Ėoptredens (zoals vermeld in programma)
    ē Baantaksen, BTW & garantiefonds
  • Niet inbegrepen
    ē Alle overige dranken en persoonlijke uitgaven
    ē Annulatie- en reisbijstandverzekering
    ē Eventuele toegangsgelden
Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera