5 dagen Kalmthout

 • Dag 1

  Vanuit Assenede, via Antwerpen, rijden we naar Kalmthout. Aankomst in het hotel voor het uitladen van de fietsen en de bagage. We beginnen aan onze eerste fietstocht (±30km). Lunch onderweg… Op deze route geniet je tijdens het fietsen van kasteeldomeinen, bossen en het open gebied van de Antwerpse polders. Zo kan je de omgeving verkennen van de forten in Stabroek, Ertbrand en Kapellen. Avondmaal. Overnachting in ons hotel. 

 • Dag 2

  Ontbijt in het hotel. Een klassieker hier is de heideroute van 57km. De Heideroute is de allereerste bewegwijzerde themaroute in de Kempen voorgesteld in 1975. Decennia later is de route nog net zo populair! Een hoofdrol is weggelegd voor de Kalmthoutse heide, een van de oudste en grootste natuurreservaten van ons land én een officieel stiltegebied. Vanaf uitkijktoren ‘de Klot’ geniet men van een schitterend panorama over De Maatjes. Ook het Arboretum Kalmthout is een internationale topper met meer dan 7000 plantensoorten. Kortom, de Heideroute is een absolute aanrader voor al wie op zoek is naar schitterende natuur, ruimte en rust. Avondmaal. Overnachting in ons hotel.

 • Dag 3

  Ontbijt in het hotel. Vandaag fietsen we richting Oesterdam, de dam die Tholen met Zuid-Beveland met elkaar verbindt. De dam is met een lengte van 10,5 kilometer de langste dam van de Deltawerken. De dam is gebouwd om de Zeeuwse en Zuid-Hollandse wateren te verdelen in compartimenten ten behoeve van de zoetwaterhuishouding en scheepvaart.. onze tocht vandaag is wel 75 km maar is echt wel de moeite. We fietsen langs de 12 km lange strekdam, alsook langs het kleine stadje Tholen en de stad Bergen op zoom. Avondmaal. Overnachting in ons hotel.

 • Dag 4

  Na het ontbijt fietsen we via een deel van de Trappistenroute naar de trappistenabdij van Westmalle. De wereldberoemde Westmalse dubbel en tripel worden nog steeds in de trappistenabdij van Westmalle gebrouwen. Drink onderweg een smakelijke Trappist om energie op te doen voor je verdere fietstocht. Gezondheid! ± 70 km. Op onze laatste avond genieten we van een uitgebreide barbecue. Overnachting in ons hotel.

Vertrekdata & prijzen

 • Prijs € 540-
 • Single toeslag € 140-

Kenmerken en info van de reis

 • Inbegrepen
  Transfer per autocar Assenede Ė Kalmthout Ė Assenede - Vervoer van fietsen in de fietsremorque - Verblijf op basis van kamer en ontbijt in een tweepersoonskamer - 4 x avondmaal in Brasserie Keienhof (1.3km wandelafstand) - Begeleiding Nederlandstalige begeleider gedurende de rondreis - Baantaksen, BTW & garantiefonds
 • Niet inbegrepen
  Eventuele toegangsgelden - Alle dranken en persoonlijke uitgaven - Annulatie- en reisbijstandverzekering
Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera