5 dagen fietsen in Apeldoorn

Een tocht door de prachtige Koninklijke bossen bij Apeldoorn.

Zin in een heerlijke fietstocht? Rondom Apeldoorn vind je de mooiste bossen van Nederland.
Je kunt uren dwalen door uitgestrekt en gevarieerd woud. Bereid je voor op de nodige klimmetjes, want het is er
heuvelachtig.

 • Dag 1

  Vanuit Assenede, via Antwerpen, rijden we naar Apeldoorn. Aankomst in het hotel rond de middag. Uitladen fietsen en lichte lunch in het hotel. Na de lunch maken we nog een korte rit (+/- 33 km) rondom het paleis Het Loo en keren terug door het centrum van Apeldoorn waar we een vrije stop voorzien. Avondmaal en overnachting in ons hotel

 • Dag 2

  Na het ontbijt vertrekken we voor een route door een gevarieerd landschap. We rijden langs Beekbergen waar een museum van stoomtreinen is. Verder naar Loenen (1ste stop), Eerbeek en Laag Soeren. Na de lunch langs het Apeldoorns kanaal en Klarenbeek terug naar het hotel. (+/- 58 km) Avondmaal en overnachting in ons hotel.

 • Dag 3

  idyllisch kerkje waar zeer veel koppels trouwen (breng dus gerust uw geliefde mee). Van daar verder naar Garderen, het mooie stadje midden de Veluwe. Dan langs het militair domein Nieuw Milligen en Kootwijk met zijn legendarisch radiostation. Terug naar het hotel via Hoog Buurlo. We hebben drie stops onderweg en fietsen +/- 60 km. 
  Avondmaal en overnachting in ons hotel.

 • Dag 4

  Vandaag rijden we naar Gorsel, de andere kant van de Ijssel. Eerst door Apeldoorn en langs het watersportcentrum Busslo en over Wulp tot aan de Ijssel. We volgen de rivier op de dijk tot het Gorsels pontje, we stoppen aan het Canadees Memorial en lunchen er in De Kribbe. Na de middag volgen we verder de Ijssel tot aan een tweede monument waar in 1945 bij de bevrijding de rivier over gestoken is. Via Klarenbeek kunnen we terug naar ons hotel fietsen wat we na +/- 59 km bereiken.

 • Dag 5

  Op de laatste dag doen we nog twee heidegebieden aan. Via Ugchelen met zijn gerestaureerde watermolen, Apeldoorn en Hoog Soeren bereiken we de Asselse heide en verder de Hoog Buurlose heide. Door het Ugchelse bos rijden we terug naar het hotel, +/- 31 km op de teller. Lichte lunch in ons hotel. Daarna inladen van de fietsen en terugreis naar Antwerpen en Assenede.

 • Hotel

  Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel

  Het Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel ligt in een groene omgeving en dicht bij het centrum van Apeldoorn. De accommodatie biedt ook een modern restaurant en een hotelbar. De moderne kamers van het hotel zijn voorzien van een flatscreen-tv. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een douche. Er is gratis WiFi beschikbaar. Het wellnesscentrum bestaat uit voetbaden, een sauna, verwarmde waterbedden en een Turks stoombad. Massages zijn beschikbaar tegen een toeslag.

Vertrekdata & prijzen

 • 03/06/2019 - 07/06/2019
 • prijs per persoon € 590-
 • single toeslag € 165-

Kenmerken en info van de reis

 • Inbegrepen
  - Reis per eigen luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco (brengen en halen)
  - Vervoer van uw eigen fietsen met fietsremorque
  - Verblijf op basis van half pension in een tweepersoonskamer
  - Baantaksen, BTW & garantiefonds
 • Niet inbegrepen
  - Eventuele toegangsgelden
  - Alle dranken en persoonlijke uitgaven
  - Annulatie- en reisbijstandverzekering
 • Extra informatie
  Opgelet : enkel opstap mogelijk in Assenede
  en Antwerpen!
Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera