2 dagen Parijs

De lichtstad, stad van de liefde en van de mode.

Parijs, de hoofdstad! Speel verstoppertje tussen de zwart-witte zuilen van Daniel Buren bij het Palais Royal en neem je meest fotogenieke pose aan in Musée Rodin. Ga de beroemde Franse personen in het Panthéon begroeten en struin langs de boekenstalletjes aan de Seine. De Champs-Elysées is het paradijs voor fashionista’s, voor snuffelaars is dat de vlooienmarkt bij Saint-Ouen.

 • Dag 1

  We rijden richting Parijs met koffiestop onderweg. Aankomst in Parijs in de late voormiddag. We maken een rondrit langs de bijzonderste monumenten van de stad: Opera, Place Vendôme, Place de la Concorde, Champs Elysées, Arc de Triomphe, Trocadero (stop voor foto’s en uitzicht), Rue du Faubourg St. Honoré met Elysée paleis, Eiffeltoren en Invalides. Tijdens deze rondrit gelegenheid tot vrije lunch. Wie wenst kan een boottocht op de Seine maken. Mogelijkheid voor winkeltijd bij de warenhuizen: Printemps en Galeries Lafayette. Gelegenheid tot avondmaal en tot het bijwonen van een voorstelling in de beroemde Moulin Rouge. Overnachting in hotel.

 • Dag 2

  Na het ontbijtbuffet rijden we naar Ile de la Cité waar uitgestapt wordt voor bezoek aan de Notre Dame en een wandeling langs de bouquinisten naar o.a. Stadhuis en Centre Pompidou. We maken nadien een rit door het  Quartier Latin: Sorbonne, Panthéon, Luxemburg paleis en Boulevard St. Michel. Vrije lunch. Rit naar Montmartre voor een bezoek: langs Marché St. Pierre gaat het naar de Place du Tertre, Sacré Coeur en de kerk St. Pierre. Vertrek naar Belgie in de late namiddag met onderweg een vrij diner in een wegrestaurant.

 • Hotel

  Hotel Résidence Europe *** in Parijs

  Dit stijlvolle hotel ligt net buiten het centrum van Parijs en in de buurt van metrostation Mairie de Clichy. Het hotel biedt klassieke kamers en hedendaagse appartementen en studio’s, die allemaal voorzien zijn van een satelliettelevisie en gratis WiFi. In de ontbijtruimte wordt dagelijks een compleet ontbijtbuffet geserveerd. Gasten kunnen een drankje nuttigen in de trendy lounge of op het verwarmde terras.

Vertrekdata & prijzen

 • 06/07/2019 Ė 07/07/2019
 • 26/10/2019 Ė 27/10/2019
 • prijs per persoon € 175-
 • single toeslag € 25-
Decuyper Travel
Lic 1833
Making copy's by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof is prohibited without written permission from us.
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera